اسیدهای آمینه در پلاسمای خون در دوران پس از زایمان در گاوهای شیری

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21

تعداد کلمات : 8000

مجله : American Dairy Science Association

انتشار : 2016

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
5 نوامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1233 بازدید
34,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اسیدهای آمینه در پلاسمای خون در دوران پس از زایمان در گاوهای شیری با شاخص عملکرد متفاوت در کبد

 چکیده

شاخص عملکرد کبد (LFI) تغییرات غلظت آلبومین ، کلسترول و بیلی روبین را بین ۳ تا ۲۸ روز پس از زایمان اندازه گیری می کند. این شاخص ترکیب ، بر اساس متغیرهایی با ارتباط مستقیم با سنتز پروتئین پلاسما مخصوص کبد (آلبومین) ، سنتز لیپوپروتئین هپاتیک/روده (کلسترول) و پاکسازی محصولات تجزیه کاتابولیسم هم (بیلی روبین) ، ابزاری برای ارزیابی تظاهرات بیماری کبدی هر دو متابولیسم انرژی و پروتئین تحت تأثیر چالش های مختلف فیزیولوژیکی در این دوره قرار می گیرند ، اما به طور سیستماتیک مورد آزمایش قرار نگرفته اند. مطالعه حاضر برای نشان دادن AA در گاوهایی با LFI بالا یا پایین در طول دوره حاملگی انجام شد و این را به نتایج تولید مربوط می کند. هجده گاو مولتیپار از ۲۱ تا ۲۸ روز بعد از زایمان استفاده شد و به صورت گذشته نگر به گروه LFI بالا یا پایین تقسیم شد. نمونه های خون در −۲۱ ، −۱۴ ، −۷ ، ۱ ، ۳ ، ۷ ، ۱۰ ، ۱۴ ، ۱۷ ، ۲۱ و ۲۸ روز نسبت به زایش به دست آمد و نشانگرهای زیستی و AA در پلاسما اندازه گیری شد. گروه بندی بر اساس LFI منجر به ۸ گاو با LFI بالا (HLFI) و ۱۰ گاو با LFI پایین (LLFI) شد. اگرچه پاسخ موقتی در مصرف ماده خشک (DMI ، ۱۶٫۳ کیلوگرم در روز) و نمره وضعیت بدن (۲٫۵۶) تفاوت نداشت ، اما گاوهای با میزان LFI پایین در مقایسه با LFI پایین تولید کلی شیر بیشتری (۳۷٫۹ در مقابل ۳۲٫۹ کیلوگرم در روز) داشتند. اگرچه عملکرد شیر اصلاح شده با انرژی متفاوت نیست (۴۲٫۶ در مقابل ۳۸٫۷ کیلوگرم در روز). همانطور که انتظار می رفت ، گاوهای گروه بندی شده به عنوان LLFI کلسترول و آلبومین کمتری داشتند اما بیلی روبین بیشتری پس از زایمان در مقایسه با حیوانات HLFI داشتند. با وجود پاسخ های زمانی مشابه در DMI بین گروه ها ، غلظت کل AA در HLFI ، به ویژه پس از زایمان بیشتر بود. اگرچه غلظت کل AA ضروری (EAA) و AA شاخه زنجیره ای با وضعیت LFI تفاوت نداشت ، گاوها در HLFI غلظت بیشتری از Thr و Ile پس از زایمان داشتند. تقریباً همه غلظت های AA پلاسما روند کلی نادر را در ۱ روز پس از زایمان دنبال کردند و به دنبال آن به تدریج به سطح قبل از زایمان قبل از ۲۸ روز افزایش یافت. گلیسین تنها AA بود که افزایش تدریجی غلظت را از طریق انتقال نشان می داد و حداکثر آن در ۷ روز بعد از زایمان و به دنبال آن کاهش تدریجی بود. ما هیچ تاثیری از وضعیت LFI بر روی Lys پلاسما تشخیص ندادیم ، که به طور قابل توجهی از d21 روز به زایمان کاهش یافت و به دنبال آن مقدار D قبل از زایمان تا ۷ روز افزایش یافت. در مقابل ، غلظت Met و His بطور معنی داری بین −۲۱ تا ۱۰ روز کاهش یافت. و تا ۲۸ روز به مقادیر پیش از زایمان نرسید. کاهش قابل توجه غلظت Gln پس از زایمان بدون در نظر گرفتن LFI ممکن است عملکرد ایمنی را در این دوره به خطر بیاندازد. به طور کلی ، نتایج نشان دهنده وجود ارتباط بین التهاب ، عملکرد کبد پس از زایمان و غلظت پلاسمای AA ، صرف نظر از تفاوت زمانی در DMI است. گاوهایی با شاخص های عملکرد بهتر کبد شیر بیشتری تولید می کردند و غلظت بیشتری از کل AA و برخی از EAA مانند Thr و Ile را حفظ می کردند. این که آیا این AA نقش مستقیم در تولید شیر بیشتر ایفا می کند یا خیر ، هنوز مشخص نیست(اسیدهای آمینه در پلاسمای خون).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Circulating amino acids in blood plasma during the peripartal period in dairy cows with different liver functionality index

Abstract

The liver functionality index (LFI) measures the changes of albumin, cholesterol, and bilirubin concentrations between 3 and 28 d postpartum. This composite index, based on variables with direct relevance to liver-specific plasma protein synthesis (albumin), hepatic/intestinal lipoprotein synthesis (cholesterol), and clearance of breakdown products of heme catabolism (bilirubin), provides a tool for evaluating manifestations of hepatic disease. Both energy and protein metabolism are likely to be affected by various physiological challenges in this period but have not been tested systematically. The present study was conducted to profile AA in cows with high or low LFI during the peripartal period and relate this to production outcomes. Eighteen multiparous cows were used from −21 through 28 d around parturition and divided retrospectively into the high orlow LFI group. Blood samples were obtained on −21, −14, −7, 1, 3, 7, 10, 14, 17, 21, and 28 d relative to calving, and biomarkers and AA in plasma were measured. Grouping based on LFI resulted in 8 cows with high LFI (HLFI) and 10 cows with low LFI (LLFI). Although the temporal response in dry matter intake (DMI, 16.3 kg/d) and body condition score (2.56) did not differ, cows with high compared with low LFI had greater overall milk production (37.9 vs. 32.9 kg/d) although energy-corrected milk yield did not differ (42.6 vs. 38.7 kg/d). As expected, cows grouped as LLFI had lower cholesterol and albumin but greater bilirubin after calving compared with HLFI animals. Despite similar temporal responses in DMI between groups, concentrations of total AA were greater in HLFI, particularly after calving. Although concentrations of total essential AA (EAA) and branched-chain AA did not differ with LFI status, cows in HLFI had greater concentrations of Thr and Ile postpartum. Nearly all plasma AA con centrations followed the general trend of a nadir at 1 d after calving followed by a gradual increase to prepartal levels before 28 d. Glycine was the only AA exhibiting a gradual increase in concentration through the transition, with a maximum at 7 d postpartum followed by a gradual decrease.We detected no effect of LFI status on plasma Lys, which decreased markedly from −21 d to calving, followed by an increase to prepartal values by d 7. In contrast, concentrations of Met and His decreased markedly between −21 and 10 d and did not reach prepartal values by 28 d. The marked decrease in Gln concentration after calving regardless of LFI might compromise immune function during this period. Overall, the results indicate the existence of an association among inflammation, liver function postpartum, and AA plasma concentrations, irrespective of temporal differences in DMI. Cows with better indices of liver function produced more milk and maintained greater concentrations of total AA and some EAA such as Thr and Ile. Whether these AA played a direct role in the greater milk production remains to be determined.