الکل و سرطان سر و گردن: به روز رسانی در مورد نقش استرس اکسیداتیو، ژنتیک

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 35

تعداد کلمات : 17000

مجله : antioxidants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
20 مارس 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1322 بازدید
37,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:الکل و سرطان سر و گردن: به روز رسانی در مورد نقش استرس اکسیداتیو، ژنتیک، اپی ژنتیک، میکروبیوتای دهان، آنتی اکسیدان ها و عوامل آلکیله کننده

 چکیده

  سرطان سر و گردن (HNC) سالانه بیش از ۸۹۰۰۰۰ بیمار را در سراسر جهان درگیر می کند و با مراحل پیشرفته در ارائه و پیامدهای سنگین مرتبط است. نوشیدن الکل، همراه با استعمال دخانیات و عفونت ویروس پاپیلومای انسانی عوامل خطر اصلی شناخته شده هستند. تومورزایی HNC نشان‌دهنده یک فرآیند متوالی پیچیده است که مستلزم کسب تدریجی تغییرات ژنتیکی و اپی ژنتیکی است که مسیرهای حیاتی تنظیم کننده رشد سلولی، تحرک و فعل و انفعالات استرومایی را هدف قرار می‌دهد. ریزمحیط تومور و فاکتورهای رشد نیز نقش عمده ای در HNC دارند. سمیت الکل هم به طور مستقیم توسط اتانول و هم به طور غیرمستقیم توسط محصولات متابولیکی آن، با دخالت میکروبیوتای دهان و استرس اکسیداتیو ایجاد می شود. الکل ممکن است قرار گرفتن سلول های اپیتلیال در معرض مواد سرطان زا را افزایش دهد و باعث تغییرات اپی ژنتیکی، آسیب DNA و ترمیم نادرست DNA با تشکیل ترکیب های افزایشی DNA شود. نشانگرهای طولانی مدت مصرف الکل، به ویژه آنهایی که در موها شناسایی می شوند، ممکن است اطلاعات مهمی در مورد مصرف واقعی الکل در بیماران HNC ارائه دهند. استراتژی‌های پیشگیری می‌تواند شامل مکمل‌های غذایی به‌عنوان پلی‌فنول‌ها و داروهای آلکیله‌کننده به‌عنوان درمان باشد که نقش کلیدی در مدیریت HNC دارند. در واقع، پلی فنول ها در سراسر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود ممکن است اثر سمی الکل را خنثی یا محدود کنند، در حالی که عوامل آلکیله کننده که مانع رشد سلول های سرطانی می شوند، می توانند آسیب های سرطان زایی ناشی از الکل را کاهش دهند. علیرغم ارتباط ثابت شده بین الکل و HNC، یک الگوی نگران کننده از مصرف الکل در بازماندگان HNC نشان داده شده است. افزایش آگاهی از خطرات سرطان مرتبط با مصرف الکل، هم در بیماران سرطانی و هم در جمعیت عمومی، برای ارائه توصیه هایی برای کاهش شیوع و عوارض HNC اهمیت اولیه دارد(الکل و سرطان سر و گردن).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Alcohol and Head and Neck Cancer: Updates on the Role of Oxidative Stress, Genetic, Epigenetics, Oral Microbiota, Antioxidants, and Alkylating Agents

Abstract

 Head and neck cancer (HNC) concerns more than 890,000 patients worldwide annually and is associated with the advanced stage at presentation and heavy outcomes. Alcohol drinking, together with tobacco smoking, and human papillomavirus infection are the main recognized risk factors. The tumorigenesis of HNC represents an intricate sequential process that implicates a gradual acquisition of genetic and epigenetics alterations targeting crucial pathways regulating cell growth, motility, and stromal interactions. Tumor microenvironment and growth factors also play a major role in HNC. Alcohol toxicity is caused both directly by ethanol and indirectly by its metabolic products, with the involvement of the oral microbiota and oxidative stress; alcohol might enhance the exposure of epithelial cells to carcinogens, causing epigenetic modifications, DNA damage, and inaccurate DNA repair with the formation of DNA adducts. Long-term markers of alcohol consumption, especially those detected in the hair, may provide crucial information on the real alcohol drinking of HNC patients. Strategies for prevention could include food supplements as polyphenols, and alkylating drugs as therapy that play a key role in HNC management. Indeed, polyphenols throughout their antioxidant and anti-inflammatory actions may counteract or limit the toxic effect of alcohol whereas alkylating agents inhibiting cancer cells’ growth could reduce the carcinogenic damage induced by alcohol. Despite the established association between alcohol and HNC, a concerning pattern of alcohol consumption in survivors of HNC has been shown. It is of primary importance to increase the awareness of cancer risks associated with alcohol consumption, both in oncologic patients and the general population, to provide advice for reducing HNC prevalence and complications.