عملکرد، انتقال و تنظیم اسیدهای آمینه: چه چیزی در برنج وجود ندارد؟

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 29

تعداد کلمات : 13000

مجله : The Crop Journal

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
27 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1179 بازدید
35,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:عملکرد، انتقال و تنظیم اسیدهای آمینه: چه چیزی در برنج وجود ندارد؟

چکیده

 اسیدهای آمینه ترکیبات گیاهی ضروری هستند که به عنوان اجزای سازنده پروتئین‌ها، اشکال غالب توزیع نیتروژن (N) و مولکول‌های سیگنال دهی عمل می‌کنند. اسیدهای آمینه گیاهی از طریق جذب توسط ریشه، کاهش نیترات و جذب آمونیوم مشتق می‌شوند. بسیاری از انتقال دهنده‌های اسیدهای آمینه (AATs) که واسطه فرآیندهای انتقال آمینو اسیدها هستند در آرابیدوپسیز مشخص شده‌اند، در حالی که عملکرد و تنظیم اکثریت قریب به اتفاق AATs در برنج (Oryza sativa L.) و سایر محصولات ناشناخته باقی مانده است. در این بررسی، ما درک فعلی اسیدهای آمینه در ریزوسفر و در متابولیسم را خلاصه می‌کنیم. ما عملکرد آنها را به عنوان مولکول‌های سیگنال و در تنظیم معماری گیاه، زمان گلدهی و دفاع در برابر استرس غیرزیستی و حمله پاتوژن توصیف می‌کنیم. AAT ها نه تنها در ریشه و انتقال اسیدهای آمینه از منبع به اندام‌های غرق، تنظیم جذب نیتروژن و کارایی استفاده، بلکه به عنوان انتقال دهنده‌های بسترهای غیر اسید آمینه یا به عنوان حسگرهای اسید آمینه عمل می‌کنند. چندین ژن AAT تغییرات طبیعی را در نواحی پروموتر و کدکننده خود نشان می‌دهند که با تغییر نرخ جذب اسیدهای آمینه، محتوای N دانه و تعداد پنجه مرتبط است. توسعه یک مدل انتقال اسید آمینه در گیاهان، دستکاری AAT ها را برای بهبود معماری برنج، عملکرد و کیفیت دانه و کارایی استفاده از N پیش خواهد برد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Function, transport, and regulation of amino acids: What is missing in rice?

Abstract

 Amino acids are essential plant compounds serving as the building blocks of proteins, the predominant forms of nitrogen (N) distribution, and signaling molecules. Plant amino acids derive from root acquisition, nitrate reduction, and ammonium assimilation. Many amino acid transporters (AATs) mediating transfer processes of amino acids have been functionally characterized in Arabidopsis, whereas the function and regulation of the vast majority of AATs in rice (Oryza sativa L.) and other crops remain unknown. In this review, we summarize the current understanding of amino acids in the rhizosphere and in metabolism. We describe their function as signal molecules and in regulating plant architecture, flowering time, and defense against abiotic stress and pathogen attack. AATs not only function in root acquisition and translocation of amino acids from source to sink organs, regulating N uptake and use efficiency, but also as transporters of non-amino acid substrates or as amino acid sensors. Several AAT genes show natural variations in their promoter and coding regions that are associated with altered uptake rate of amino acids, grain N content, and tiller number. Development of an amino acid transfer model in plants will advance the manipulation of AATs for improving rice architecture, grain yield  and quality, and N-use efficiency.