عنوان فارسی مقاله:بررسی شیوههای استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپهای پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
چکیده
هدف خاص این مطالعه مقایسه سه روش مختلف استخراج کلاژن بود که معمولاً در آزمایشگاههای ایزوتوپ انجام مطالعات رژیم غذایی استفاده میشود. ما تفاوت حاصل از آنها در d13C و d15N، کیفیت کلاژن و عملکرد کلاژن را ارزیابی کردیم. مطالعه ما بر اساس مواد اسکلتی به خوبی حفظ شده از دوره قرون وسطی در دانمارک بود. مطالعه ما نشان میدهد که تفاوت معنی داری سیستماتیک در عملکرد و مقادیر d13C بین سه روش وجود دارد. با استفاده از روش دنیرو و اپشتین تأثیر رژیم غذایی بر توزیع ایزوتوپهای نیتروژن در حیوانات با NaOH به عنوان ماده تمیز کننده بررسی شد. بر طبق مطالعه ما مقادیر δ۱۳C را تولید میکند که به طور متوسط ±۳۲% مثبتتر از کاربرد شیوههای اولترافیلتراسیون است با روش بهبود استخراج کلاژن با روش اصلاح شده لانگین، مجله رادیوکربن ۳۰ (۲), ۱۷۱-۱۷۷، اصلاح شده توسط ریچارد، ام.پی، هدچ R.E.M. 1999، اطلاعات ایزوتوپ پایدار برای تشابهات در انواع غذاهای دریایی مورد استفاده توسط انسانهای اواخر نوسنگی در امتداد ساحل اتلانتیک اروپا، مجله علوم باستان شناسی ۲۶, ۷۱۷-۷۲۲) است. شیوهی سوم که یک روش اصلاح شده از فاقد مرحله اولترافیلتراسیون میباشد. در حالی که تفاوتهای بین شیوهها محدود است، لذا نتایج نشان داد که کاربرد تحلیل ایزوتوپهای پایدار در مطالعات تعیین غذا مستلزم کاربرد روشهای متداول جهت اماده سازی و اندازه گیری نمونهها است(بررسی شیوههای استخراج کلاژن).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.