بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 17

تعداد کلمات : 4500

مجله : Journal of Archaeological Science

انتشار : 2007

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
14 ژانویه 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1152 بازدید
24,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی

چکیده

هدف خاص این مطالعه مقایسه سه روش مختلف استخراج کلاژن بود که معمولاً در آزمایشگاههای ایزوتوپ انجام مطالعات رژیم غذایی استفاده می‌شود. ما تفاوت حاصل از آنها در d13C و d15N، کیفیت کلاژن و عملکرد کلاژن را ارزیابی کردیم. مطالعه ما بر اساس مواد اسکلتی به خوبی حفظ شده از دوره قرون وسطی در دانمارک بود. مطالعه ما نشان می‌دهد که تفاوت معنی داری سیستماتیک در عملکرد و مقادیر d13C بین سه روش وجود دارد. با استفاده از روش دنیرو و اپشتین تأثیر رژیم غذایی بر توزیع ایزوتوپ‌های نیتروژن در حیوانات با NaOH به عنوان ماده تمیز کننده بررسی شد. بر طبق مطالعه ما مقادیر δ۱۳C را تولید می‌کند که به طور متوسط ±۳۲% مثبت‌تر از کاربرد شیوه‌های اولترافیلتراسیون است با روش بهبود استخراج کلاژن با روش اصلاح شده لانگین، مجله رادیوکربن ۳۰ (۲), ۱۷۱-۱۷۷، اصلاح شده توسط ریچارد، ام.پی، هدچ R.E.M. 1999، اطلاعات ایزوتوپ پایدار برای تشابهات در انواع غذاهای دریایی مورد استفاده توسط انسان‌های اواخر نوسنگی در امتداد ساحل اتلانتیک اروپا، مجله علوم باستان شناسی ۲۶, ۷۱۷-۷۲۲) است. شیوه‌ی سوم که یک روش اصلاح شده از فاقد مرحله اولترافیلتراسیون می‌باشد. در حالی که تفاوت‌های بین شیوه‌ها محدود است، لذا نتایج نشان داد که کاربرد تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در مطالعات تعیین غذا مستلزم کاربرد روش‌های متداول جهت اماده سازی و اندازه گیری نمونه‌ها است(بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Evaluating bone collagen extraction methods for stable isotope analysis in dietary studies

Abstract

The specific purpose of this study was to compare three different collagen extraction methods commonly used in isotope laboratories conducting dietary studies. We evaluated their resultant differences in d13C and d15N, collagen quality and collagen yield. Our study was based on well-preserved skeletal material from the medieval period in Denmark. Our study shows that there is a systematic significant difference in the yield and the d13C values between the three methods. Using the method of DeNiro and Epstein [DeNiro, M.J., Epstein, S., 1981. Influence of diet on the distribution of nitrogen isotopes in animals. Geochimica et Cosmochimica Acta 45, 341e351] with NaOH as cleaning agent, will, according to our study, give d13C values that are on average 0.32& more positive than using the ultra-filtration method [Brown, T.A., Nelson, D.E., Vogel, J.S., Southon, J.R., 1988. Improved collagen extraction by modified Longin method. Radiocarbon 30 (2), 171e177, modified in Richards, M.P., Hedges R.E.M., 1999. Stable isotope evidence for similarities in the types of marine foods used by late Mesolithic humans at sites along the Atlantic coast of Europe. Journal of Archaeological Science 26, 717e722]. The third method, which is a modified version of the second method, excluded the ultra-filtration step. This method seems to give d13C values that lie in between the other methods. Our study did not show any significant difference in d15N values. Although the differences between the methods are very small, we conclude that the use of stable isotope analysis in food determination studies requires adherence to routine methods for preparing and measuring samples. 2007 Elsevier Ltd. All rights reserved.