کشت مخلوط شبدر برسیم با غلات برای بهبود عملکرد و کیفیت علوفه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 18

تعداد کلمات : 8800

مجله : Annals of Agricultural Sciences

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
18 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1283 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:کشت مخلوط شبدر برسیم با غلات برای بهبود عملکرد و کیفیت علوفه در شرایط آبیاری حوضه مدیترانه

چکیده

کشت مخلوط حبوبات علوفه‌ای سالانه و گراس ها یک استراتژی رایج برای حمایت از عرضه پایدار علوفه در سیستم‌های کشاورزی کم نهاده، به ویژه در حوضه مدیترانه است. در یک مطالعه میدانی دو ساله، که در شمال مصر انجام شد، بهره‌وری و ارزش غذایی چهار علوفه شبدر برسیم، تریتیکاله و جو دوسر که به‌عنوان تک‌کشت و همچنین مخلوط‌های دوتایی حبوبات و علف زاربا نرخ‌های اختلاط متغیر کشت می‌شوند، مورد بررسی قرار گرفت. طرح اسپلیت پلات در سه تکرار. نرخ‌های اختلاط آزمایش شده عبارت بودند از: ۱ درصد گراس+۱۰۰ درصد شبدر برسیم،۲٫۲۵ درصد گراس+۷۵ درصد شبدر،۳٫۵۰ گراس+۵۰ درصد شبدر برسیم، ۷۵ درصد گرایس+ ۲۵ درصد برسیم و ۱۰۰ درصد گراس+۰ درصد برسیم. مخلوط شبدر برسیم با تریتیکاله بالاترین عملکرد تازه برش سوم را تولید کرد، در حالی که مخلوط‌های BC با جو دوسر در برش ۱ و ۲ برتری داشتند. محتوای پروتئین خام (CP) در کشت‌های تک کشت شبدر برسیم و مخلوط شبدر-تریتیکاله (۷۵٪: ۲۵٪) بالاترین میزان بود. گراس‌ها، به طور کلی، تجمع ماده خشک و اجزای کربوهیدرات را در مخلوط‌های علوفه‌ای بهبود بخشیدند و تریتیکاله نسبت به جو دوسر برتری داشت. به طور معنی داری بالاترین ماده آلی قابل هضم (DOM) یک ویژگی پایه BC خالص، و مخلوط با ۷۵٪ شبدر برسیم بود. قابل توجه است که گراس های آزمایش شده پس از بریدن برای سومین بار دوباره رشد نکردند. بنابراین، برش چهارم فقط از شبدر برسیم تشکیل شده است. تغییرات در DOM بیشتر به تغییرات در محتوای CP وابسته بود. نتایج نشان داد که مخلوط BC با تریتیکاله با سرعت ترکیب ۷۵%:۲۵% عملکرد علوفه بالایی با کیفیت بهبود یافته نسبت به سایر مخلوط‌ها ایجاد کرد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Mixture cropping of berseem clover with cereals to improve forage yield and quality under irrigated conditions of the Mediterranean basin

Abstract

 Mixture cropping of annual forage legumes and grasses is a common strategy to support sustainable forage supply in low input agricultural systems, especially in the Mediterranean basin. In a two-year field study, conducted in Northern Egypt, productivity and nutritive value of four cuts of berseem clover, triticale, and oat, cultivated as monocultures as well as legume-grass binary mixtures, with variable mixing rates, were investigated using a split plot design in three replicates. The tested mixing rates were: 1. 0% Grass (G) + 100% Berseem clover (BC), 2. 25% G + 75% BC, 3. 50% G + 50% BC, 4. 75% G + 25% BC, and 5. 100% G + 0% BC. Berseem clover mixtures with triticale produced the highest significant 3rd cut fresh yield, while BC mixtures with oat were superior at the 1st and 2nd cut's fresh yield. Crude protein (CP) content was highest in BC monocultures and clover-triticale mixture (75%:25%). Grasses, in general, improved the dry matter accumulation and carbohydrate components in the forage mixtures, with triticale being superior to oat. The significantly highest digestible organic matter (DOM) was a character of the pure BC stands, and mixtures with 75% BC. Noticeably, the tested grasses did not regrow after being cut for the third time; thus, the fourth cut was composed only of BC. Variations in DOM were most dependent on variations in CP content. Results revealed that mixtures of BC with triticale at 75%:25% mixing rate produced high forage yield with improved quality than the other mixtures.