پلی فنول های گیاهی: اثر( ضد هلیکوباکتر پیلوری و بهبود میکروبیوتای روده

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 20

تعداد کلمات : 8900

مجله : antioxidants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
16 آوریل 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1380 بازدید
35,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:پلی فنول های گیاهی: اثر( ضد هلیکوباکتر پیلوری و بهبود میکروبیوتای روده

 چکیده

  عفونت هلیکوباکتر پیلوری (H. پیلوری) بیش از نیمی از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار  داده و بنابراین، حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از افراد مبتلا به هلیکوباکتر پیلوری از زخم معده رنج می برند که ممکن است در نهایت منجر به سرطان معده شود. افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی و حساسیت به جستجو برای درمان های جایگزین جدید برای ریشه کنی این پاتوژن را تشویق کرده است. چندین گونه گیاهی منابع ضروری پلی فنول ها هستند و این ترکیبات فعال زیستی دارای خواص ارتقا دهنده سلامتی مانند تحریک میکروبیوتای روده، کاهش التهاب و اثر باکتری کشی هستند. بنابراین، این بررسی با هدف بحث در مورد تأثیر بالقوه پلی فنل‌های گیاهی علیه هلیکوباکتر پیلوری و نقش آنها در بهبود میکروبیوتای روده است(بهبود میکروبیوتای روده).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Plant-Based Polyphenols: Anti-Helicobacter pylori Effect and Improvement of Gut Microbiota

Abstract

 Helicobacter pylori (H. pylori) infection affects more than half of the world’s population, and thus, about 10 to 20% of people with H. pylori suffer from peptic ulcers, which may ultimately lead to gastric cancer. The increase in antibiotic resistance and susceptibility has encouraged the search for new alternative therapies to eradicate this pathogen. Several plant species are essential sources of polyphenols, and these bioactive compounds have demonstrated health-promoting properties, such as the gut microbiota stimulation, inflammation reduction, and bactericidal effect. Therefore, this review aims to discuss the potential effect of plant-based polyphenols against H. pylori and their role in the gut microbiota improvement.