تاثیر کافئین و قهوه بر سلامت انسان

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 6

تعداد کلمات : 2000

مجله : nutrients

انتشار : 2019

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
22 اکتبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1585 بازدید
21,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تاثیر کافئین و قهوه بر سلامت انسان

 چکیده

با افزایش علاقه به نقش قهوه در سلامتی ، آگاهی عمومی از الگوهای مصرف جمعیت و در چارچوب رژیم غذایی کامل هم برای تحقیقات و هم برای سلامت عمومی مهم است. ریس و کورنلیس [۱] از فروش حجم نوشابه های حاوی کافئین (CCB) در سطح کشور در سال ۲۰۱۷ برای اثبات اینکه قهوه و چای همچنان CCB های اصلی مصرف شده در سراسر جهان هستند ، استفاده کردند(تاثیر کافئین و قهوه برسلامت انسان). لندیس و همکاران در یک تلاش بزرگ هماهنگ در ۱۰ کشور اروپایی. [۲] میزان قهوه و چای خود گزارش شده را سنجید و سهم آنها را در مصرف مواد مغذی منتخب در بزرگسالان که تغییرات مصرف بیشتر بر اساس منطقه جغرافیایی ایجاد می شد ، ارزیابی کرد. به طور کلی ، قهوه و چای کمتر از ۱۰ درصد از انرژی دریافتی را تشکیل می دهند. با این حال ، بیشترین سهم در مصرف کل قند در جنوب اروپا (تا ۲۰  ) مشاهده شد. این آثار نه تنها بر شیوع وسیع نوشیدن قهوه و چای تأکید می کند ، بلکه بر داده های افزودنی قهوه و چای در مطالعات اپیدمیولوژیک این نوشیدنی ها در کشورهای خاص نیز نیاز دارد زیرا ممکن است مزایای بالقوه این نوشیدنی ها برای سلامتی را جبران کند(تاثیر کافئین و قهوه برسلامت انسان).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The Impact of Caffeine and Coffee on Human Health

Abstract

 With increasing interest in the role of coffee in health, general knowledge of population consumption patterns and within the context of the full diet is important for both research and public health. Reyes and Cornelis [1] used 2017 country-level volume sales (proxy for consumption) of caffeine-containing beverages (CCBs) to demonstrate that coffee and tea remain the leading CCBs consumed around the world. In a large coordinated effort spanning 10 European countries, Landais et al. [2] quantified self-reported coffee and tea intakes and assessed their contribution to the intakes of selected nutrients in adults where variation in consumption was mostly driven by geographical region. Overall, coffee and tea contributed to less than 10% of the energy intake. However, the greatest contribution to total sugar intake was observed in Southern Europe (up to ~20%). These works not only emphasize the wide prevalence of coffee and tea drinking, but also the need for data on coffee and tea additives in epidemiological studies of these beverages in certain countries as they may offset any potential benefits these beverages have on health.