تأثیر نانو سلنیوم عنصری بر روی هضم پذیری غذا، تخمیر شکمبه و مشتقات پورین در گوسفند

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 15

تعداد کلمات : 4400

مجله : Animal Feed Science and Technology

انتشار : 2011

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
13 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1115 بازدید
20,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تأثیر نانو سلنیوم عنصری بر روی هضم پذیری غذا، تخمیر شکمبه و مشتقات پورین در گوسفند

چکیده

 هدف این آزمایش مطالعه اثر نانوسلنیوم شکمبه بر روی هضم پذری خوراک، تخمیر شکمبه و مشتقات پورین در گوسفند بود. هشت گوسفند نر کانوله شده (۴۲٫۵+۳٫۲ کیلوگرم وزن بدن) در آزمایش مربع لاتین ۴ در ۴ با یک تکرار در چهار دوره ۲۰ روزه استفاده شدند. بسته به طراحی تیمار، گوسفندان با رژیم غذایی پایه مکمل دهی شده با ۰،۰٫۳، ۳ ۶ گرم نانو سلنیوم/ کیلوکرم ماده خشک تغذیه شدند. اسیدیته شکمبه (۶٫۶۸ تا ۶٫۸۰) و غلظت آمونیوم کاهش یافته و غلظت کل VFA به طور خطی و کوادراتی با افزایش مکمل دهی نانو سلنیوم افزایش یافت. نسبت استات به پروپیونات به طور خطی و کوادراتی به دلیل افزایش غلظت پروپیونات افزایش یافت. تجزیه الیاف خنثی شکمبه (Andf) Leymus chinensis و پروتین خام خوارک سویا به طور خطی و کوادراتی با تغذیه نانو سلنیوم افزایش یافت. به طور مشابه، هضم پذیری عناصر مغذی در کل دستگاه گوارشی و ترشح مشتقات پورین در ادرار به طور کوادراتی با افزایش مکمل نانو سلنیوم تغییر یافت. نتایج حاضر نشان می‌دهد که مکمل دهی نانوسلنیوم در رژیم غذایی پایه موجب بهبود تخمیر شکمبه و و استفاده از غذا می‌شود. نانو سلنیوم می‌تواند موجب تحریک فعالیت میکروبی شکمبه، میکرو ارگانیسم‌های گوارشی یا فعالیت انزیمی شود. دوز بهینه نانو سلنیوم حدود ۳ گرم بر کیلو گرم DM در گوسفندان بود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Effect of elemental nano-selenium on feed digestibility, rumen fermentation, and purine derivatives in sheep

 The objective of this experiment was to study the effect of elemental nano-selenium (NS) on feed digestibility, rumen fermentation, and urinary purine derivatives in sheep. Eight male ruminally cannulated sheep (42.5 ± 3.2 kg of body weight, BW) were used in a replicated 4×4 Latin square experiment in four 20 day periods. Depending on treatment designation, sheep were fed the basal diet supplemented with 0 (control), 0.3, 3 and 6 g of nano-Se/kg dry matter (DM). Ruminal pH (range of 6.68–6.80) and ammonia N concentration (range of 9.95–12.49 mg/100 mL) was decreased (P<0.01), and total VFA concentration (range of 73.63–77.72 mM) was increased linearly (P<0.01) and quadratically (P<0.01) with increasing nano-Se supplementation. The ratio of acetate to propionate was linearly (P<0.01) and quadratically (P<0.01) decreased due to the increasing of propionate concentration. In situ ruminal neutral detergent fiber (aNDF) degradation of Leymus chinensis and crude protein (CP) of soybean meal were linearly (P<0.01) and quadratically (P<0.01) improved by feeding nano-Se. Similarly, nutrients digestibility in the total tract and urinary excretion of purine derivatives were also quadratically (P<0.01) changed by increasing nano-Se supplementation. The present results indicated that nano-Se supplementation in basal diet improved rumen fermentation and feed utilization. Nano-Se could also stimulate rumen microbial activity, digestive microorganisms or enzyme activity. The optimum dose of nano-Se was about 3.0 g/kg dietary DM in sheep.