عنوان فارسی مقاله:روشهای تشخیص افلاتوکسین ها در گونههای غذایی کشاورزی
چکیده
افلاتوکسین ها متابولیت های ثانویه سرطان زای سمی هستند که غالباً توسط دو گونه قارچی تولید میشوند: اسپرژیلوس فلاووس و اسپرژیلوس پارازیتیکوس. این گونههای قارچی الاینده های مواد غذایی و نیز خوراک دام بوده و مسئول آلودگی افلاتوکسین این محصولات کشاورزی است. سمیت و قدرت افلاتوکسین ها موجب شده است تا آنها به یک خطر سلامتی تبدیل شوند و عامل تلفات و مرگ و میر های ناشی از آلودگیهای خوراک و غذاهای فراوری شده باشند. تعیین غلظت افلاتوکسین ها در مواد غذایی و خوراک دامها بسیار مهم است. با این حال به دلیل غلظت پایین خود در مواد غذایی، روشهای تحلیلی برای تشخیص و کمی سازی بایستی خاص، حساس و ساده باشد. روشهای مختلف از جمله کراماتوگرافی لایه نازک، کراماتوگرافی مایع با عملکرد بالا، طیف سنجی جرمی، تست ایمنوسوربنت و ایمنوسنسور های الکتروشیمیایی برای تشخیص و اندازه گیری الفا توکسین ها در غذاها ارائه شدهاند. هر یک از این روشها مزایا و محدودیتهایی در تحلیل افلاتوکسین دارند. این مقاله به بررسی هر یک از روشهای مورد استفاده برای تشخیص افلاتوکسین ها در مواد غذایی پرداخته و مزایا و محدودیتهای هر یک از روشها را نشان میدهد. در نهایت یک شیوه غلبه بر این موانع پیشنهاد میشود.
دانلود جدیدترین مقالات ترجمه شده مهندسی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.