روش‌های تشخیص افلاتوکسین ها در گونه‌های غذایی کشاورزی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 22

تعداد کلمات : 8300

مجله : Methods for Detection of Aflatoxins in Agricultural Food Crops

انتشار : 2014

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
9 مارس 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1027 بازدید
21,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:روش‌های تشخیص افلاتوکسین ها در گونه‌های غذایی کشاورزی

 

چکیده

 افلاتوکسین ها متابولیت های ثانویه سرطان زای سمی هستند که غالباً توسط دو گونه قارچی تولید می‌شوند: اسپرژیلوس فلاووس و اسپرژیلوس پارازیتیکوس. این گونه‌های قارچی الاینده های مواد غذایی و نیز خوراک دام بوده و مسئول آلودگی افلاتوکسین این محصولات کشاورزی است. سمیت و قدرت افلاتوکسین ها موجب شده است تا آن‌ها به یک خطر سلامتی تبدیل شوند و عامل تلفات و مرگ و میر های ناشی از آلودگی‌های خوراک و غذاهای فراوری شده باشند. تعیین غلظت افلاتوکسین ها در مواد غذایی و خوراک دام‌ها بسیار مهم است. با این حال به دلیل غلظت پایین خود در مواد غذایی، روش‌های تحلیلی برای تشخیص و کمی سازی بایستی خاص، حساس و ساده باشد. روش‌های مختلف از جمله کراماتوگرافی لایه نازک، کراماتوگرافی مایع با عملکرد بالا، طیف سنجی جرمی، تست ایمنوسوربنت و ایمنوسنسور های الکتروشیمیایی برای تشخیص و اندازه گیری الفا توکسین ها در غذاها ارائه شده‌اند. هر یک از این روش‌ها مزایا و محدودیت‌هایی در تحلیل افلاتوکسین دارند. این مقاله به بررسی هر یک از روش‌های مورد استفاده برای تشخیص افلاتوکسین ها در مواد غذایی پرداخته و مزایا و محدودیت‌های هر یک از روش‌ها را نشان می‌دهد. در نهایت یک شیوه غلبه بر این موانع پیشنهاد می‌شود.

دانلود جدیدترین مقالات ترجمه شده مهندسی

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Methods for Detection of Aflatoxins in Agricultural Food Crops

Abstract: 

Aflatoxins are toxic carcinogenic secondary metabolites produced predominantly by two fungal species: Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus. These fungal species are contaminants of foodstuff as well as feeds and are responsible for aflatoxin contamination of these agro products. The toxicity and potency of aflatoxins make them the primary health hazard as well as responsible for losses associated with contaminations of processed foods and feeds. Determination of aflatoxins concentration in food stuff and feeds is thus very important. However, due to their low concentration in foods and feedstuff, analytical methods for detection and quantification of aflatoxins have to be specific, sensitive, and simple to carry out. Several methods including thin-layer chromatography (TLC), high-performance liquid chromatography (HPLC), mass spectroscopy, enzyme-linked immune-sorbent assay (ELISA), and electrochemical immunosensor, among others, have been described for detecting and quantifying aflatoxins in foods. Each of these methods has advantages and limitations in aflatoxins analysis. This review critically examines each of the methods used for detection of aflatoxins in foodstuff, highlighting the advantages and limitations of each method. Finally, a way forward for overcoming such obstacles is suggested
دیدگاهتان را بنویسید