وقوع، تشخیص و سم زدایی مایکوتوکسین ها

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 24

تعداد کلمات : 8400

مجله : J. Biosci.

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
8 مارس 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1142 بازدید
13,000 تومان

عنوان فارسی مقاله: وقوع، تشخیص و سم زدایی مایکوتوکسین ها

 چکیده

از زمان کشف آفلاتوکسین B1 در ۱۹۶۰ مایکوتوکسین ها به عنوان توکسین های مهمی شناسایی شده‌اند که بر گونه‌های جانوری و انسان تأثیر می‌گذارد. قارچ‌های مایکوتوکسی ژنتیک در طبیعت فراوان هستند و عامل اصلی خسارت‌های اقتصادی می باشندزیرا آن‌ها موجب موجب کاهش عملکرد محصول و کیفیت غذا می‌شوند. وجود قارچ‌ها و سایر مایکوتوکسین ها نه تنها در دانه‌های غلات بلکه در گیاهان دارویی و غذاهای فراوری شده گزارش شده است. چون پیشگیری همیشه امکان پذیر نیست، سم زدایی مایکوتوکسین ها با استفاده از روش‌های مختلف انجام می‌شود. با این حال تنها تعداد کمی از آن‌ها عملی هستند نظیر آمونیوم در صنعت غلات. سازمان‌هایی نظیر سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و دارو و اتحادیه اروپا قوانین و آستانه‌هایی را برای مایکوتوکسین های مهم نظیر افلاتوکسین، توکسین فوزاریوم، اکراتوکسین، پاتولین و غیره وضع کرده‌اند تا از ایمنی مصرف کننده‌ها اطمینان حاصل شود. این مقاله مروری به بررسی وقوع، تشخیص و سم زدایی مایکوتوکسین ها برای افراد علاقه مند به این زمینه تحقیقاتی می‌پردازد.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

 Title: Occurrence, detection and detoxification of mycotoxins

Abstract

Mycotoxins have been identified as important toxins affecting animal species and humans ever since the discovery of aflatoxin B1 in 1960. Mycotoxigenic fungi are ubiquitous in nature and are held responsible for economic loss as they decrease crop yield and quality of food. The presence of fungi and their mycotoxins are reported not only in food grains but also in medicinal herbs and processed foods. Since prevention is not always possible, detoxification of mycotoxins have been attempted using several means; however, only few have been accepted for practical use, e.g. ammonia in the corn industry. Organizations such as the World Health Organization, US Food and Drug Administration and European Union have set regulations and safety limits of important mycotoxins, viz. aflatoxins, fusarium toxins, ochratoxin, patulin zearalenone, etc., to ensure the safety of the consumers. This review article is a brief and up-to-date account of the occurrence, detection and detoxification of mycotoxins for those interested in and considering research in this area.

دیدگاهتان را بنویسید