عنوان فارسی مقاله:تعیین کالریمتریک جیوه (II) با ترکیب اچینگ (سونش) و اثر تجمیع نانومیله های هسته-پوسته طلا-نقره اصلاح شده با سیستئین
چکیده
در این گزارش، یک رویکرد ساده وموثر برای تشخیص کالریمتریک حیوه بر اساس سونش (اچینگ) سطحی و اثر تجمیعی نانومیله های پوسته-هسته طلا-نقره اصلاح شده با سیستئین بررسی شده است. وقتی که افزایش جیوه دارای غلظت پایین تحت ۶۰ میکرومول باشد، تجمیع نانومیله های پوسته-هسته نقره- طلا کلوییدی القا شده توسط برهمکنش الکترواستاتیک اتفاق رخ میدهد. از این رو، پیک جذب پلاسمونیک طولی سریعاً کاهش مییابد که منجر به کم عمق و سطحی شدن رنگ کلوییدی میشود. اگرچه زمانی که افزایش جیوه دارای غلظت بالاتری از ۶۰ میکرومول است، مولکولهای سیتئین از سطح نانومیله ها به دلیل پیوند قوی جیوه- وگوگرد، شکسته و تجزیه میشوند. سپس، نانوراد یا نانومیله های بدون پوشش تحت تأثیر جیوه تحت سونش قرار میگیرند. کاهش پوسته نقره منجر به تغییر رنگ قرمزدر پیک جذب طولی میشود که همین امر باعث تغییر رنگ کلویید ها میشود. سنجش بر اساس جذب القا شده با تجمیع ذرات دارای پاسخ خطی برای جیوه از ۱ تا ۶۰ میکرومول با حد تشخیص نظری ۰٫۲۷۳ میکرومول است. سنجش بر اساس تغییررنگ ناشی ازاثر اچینگ دارای پاسخ لگاریتمی برای جیوه از ۶۰ تا ۲۵۰ میکرومول با حد تشخیص نظری ۱٫۹۶۵ میکرومول است. تست تداخل و تشخیص نمونههای واقعی نشان میدهد که جیوه با این پروب بر اساس نانومیله های پوسته-هسته نقره-طلا تشخیص داده میشود(تعیین کالریمتریک جیوه).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.