تفاوت بین ویژگی های انتشار اتیلن از ارقام گوجه فرنگی در تولید گوجه فرنگی در کارخانه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 18

تعداد کلمات : 5500

مجله : Journal of Agriculture and Food Research

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
20 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1221 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تفاوت بین ویژگی های انتشار اتیلن از ارقام گوجه فرنگی در تولید گوجه فرنگی در کارخانه

چکیده

  اتیلن نه تنها به عنوان یک هورمون گازی منحصر به فرد شناخته شده است که تأثیرات مختلفی بر رشد گیاه دارد، بلکه ارتباط نزدیکی با بهره وری گوجه فرنگی و بروز اختلالات فیزیولوژیکی میوه دارد. از سوی دیگر، ارقام مختلف گوجه فرنگی نیز به عنوان عوامل کلیدی موثر بر بهره وری و کیفیت گوجه فرنگی در نظر گرفته شدند. در این مطالعه، تفاوت بین ویژگی‌های انتشار اتیلن ارقام مختلف گوجه‌فرنگی را بررسی کردیم. نتایج ما تایید کرد که رقم گوجه‌فرنگی هلندی “Endeavour” اتیلن کمتری را در مقایسه با سایر ارقام گوجه‌فرنگی ژاپنی منتشر کرد، در حالی که انتشار اتیلن در “Rinnka409” به طور قابل‌توجهی بیشتر از سایر ارقام بود. ما مشاهده کردیم که درمان زخم منجر به افزایش سریع انتشار اتیلن در گوجه فرنگی شد و افزایش انتشار اتیلن در رقم “Momotarou Youku” بسیار بیشتر از رقم “Endeavour” بود. نتایج برای به حداکثر رساندن بهره وری گوجه فرنگی و کاهش بروز اختلالات فیزیولوژیکی میوه در تولید گوجه فرنگی در کارخانه ها مفید خواهد بود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Differences between ethylene emission characteristics of tomato cultivars in tomato production at plant factory

Abstract

 Ethylene is not only well known as a unique gaseous hormone, which has various impacts on plant growth, but also considered to be closely related to tomato productivity and occurrence of fruit physiological disorders. On the other hand, the different tomato cultivars were also considered as key factors influencing tomato productivity and quality. In this study, we examined the differences between ethylene emission characteristics of different tomato cultivars. Our results confirmed that the Dutch tomato cultivar ‘Endeavour’ emitted less ethylene compared to other Japanese tomato cultivars, whereas ethylene emission in ‘Rinnka409’ was significantly higher than that in other cultivars. We observed that the wounding treatment resulted in rapid increase in ethylene emission in tomato, and the increase in ethylene emission was much higher in the ‘Momotarou Youku’ cultivar than that in the ‘Endeavour’ cultivar. The results will be useful to maximize tomato productivity and reduce the occurrence of fruit physiological disorders in tomato production at plant factories.