ظرفیت حذف رادیکال های آزاد و غربالگری HPLC-DAD ترکیبات فنولی از خمیر و بذر میوه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 25

تعداد کلمات : 6500

مجله : Journal of Agriculture and Food Research

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
27 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1191 بازدید
32,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ظرفیت حذف رادیکال های آزاد و غربالگری HPLC-DAD ترکیبات فنولی از خمیر و بذر میوه Syzygium claviflorum (جمبو)

چکیده

 اخیراً تقاضا برای آنتی اکسیدان های طبیعی در تولید مواد غذایی به دلیل سمیت احتمالی آنتی اکسیدان های مصنوعی به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این زمینه، این کار تحقیقاتی به منظور ارزیابی پتانسیل بذر (دانه با هسته) و پالپ (قسمت خوراکی: خمیر با پوست) Syzygium claviflorum به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی انجام شد. ظرفیت مهار رادیکال آزاد عصاره S. claviflorum توسط رادیکال آزاد ۲,۲′- azino-bis (3-ethylbenzothiazolin)-6-sulfonic acid ABTS) و ۱-۱-Diphenyl-2-picrylhydrazyl DPPH ارزیابی شد. تست پاکسازی در سنجش مهار رادیکال‌های آزاد DPPH و ABTS، عصاره دانه به طور قابل‌توجهی (۰۵/۰p<) خاصیت مهار رادیکال آزاد و خواص آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به عصاره پالپ نشان داد. ظرفیت حذف رادیکال‌های آزاد عصاره S. claviflorum از دانه با آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی مانند اسید اسکوربیک و هیدروکسی تولوئن بوتیله (BHT) قابل مقایسه بود. در سنجش ABTS، عصاره بذر S. claviflorum (IC50 = 0.02 ± ۳٫۸۰ میکروگرم بر میلی‌لیتر) ظرفیت حذف رادیکال‌های آزاد بالاتری را نسبت به اسید آسکوربیک (IC50 = 0.06 ± ۱۰٫۲۳ میکروگرم در میلی‌لیتر) و BHT با IC50 ± ۱۰۲ نشان داد. در تجزیه و تحلیل ترکیبات زیست فعال، عصاره دانه دارای مقدار بیشتری تانن کل (۴٫۱۸ ± ۳۰۲٫۲ میلی گرم TAE در گرم – ۱ عصاره خشک)، فنولیک (۲۰۶٫۶۱ ± ۳٫۷۸ میلی گرم GAE g-1 عصاره خشک) و فلاونوئیدها (۱٫۳۷ ± ۱٫۳۷) بود. ۰٫۲۳ میلی گرم QE گرم عصاره خشک) در مقایسه با عصاره پالپ. علاوه بر این، ۹ ترکیب فنلی در بذر و پالپ S. claviflorum توسط HPLC-DAD شناسایی شد. در بین ترکیبات فنلی شناسایی شده، محتویات اپی کاتچین، هیدرات کاتچین و اسید گالیک غالب‌ترین ترکیبات فنلی در عصاره دانه و پالپ بودند. ترکیبات بیواکتیو و فنولیک با ظرفیت آنتی اکسیدانی به عنوان اندازه گیری با سنجش DPPH، ABTS ارتباط زیادی داشتند. بنابراین، می‌توان به طور خلاصه بیان کرد که دانه S. claviflorum منبع غنی از ترکیبات فنلی با خواص ضداکسیدانی و مهار رادیکال‌های آزاد عالی است و پتانسیل بسیار زیادی برای جایگزینی آنتی اکسیدان های مصنوعی در نگهداری مواد غذایی دارد(خمیر و بذر میوه).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Free radical-scavenging capacity and HPLC-DAD screening of phenolic compounds from pulp and seed of Syzygium claviflorum fruit

Abstract

 Recently, the demand for natural antioxidants in food manufacturing has increased significantly because of the possible toxicity of synthetic antioxidants. In this context, this research work was performed to evaluate the potentiality of seed (seed with kernel) and pulp (edible portion: pulp with peel) of Syzygium claviflorum to serve as natural antioxidants. The free radical scavenging capacity of S. claviflorum extracts was evaluated by 2,2′- azino-bis (3-ethylbenzothiazolin)-6-sulfonic acid (ABTS), and 1,1-Diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH) free radical scavenging assays. In DPPH and ABTS free radical scavenging assays seed extract demonstrated significantly (p < 0.05) higher free radical scavenging and antioxidant properties compared to pulp extract. Free radicalscavenging capacity of S. claviflorum extract from seed was comparable with natural and artificial antioxidants like ascorbic acid and butylated hydroxytoluene (BHT). In ABTS assays, seed extract of S. claviflorum (IC50 = 3.80 ± 0.02 μg/ml) displayed higher free radical-scavenging capacity than the ascorbic acid (IC50 = 10.23 ± 0.06 μg/ml) and BHT with IC50 = 10.23 ± 0.06 μg/ml (a synthetic antioxidant widely used as an additive in food products). In bioactive compound analysis, seed extract was found to have higher amount of total tannin (302.2 ± 4.18 mg TAE g− 1 of dry extract), phenolics (206.61 ± 3.78 mg GAE g− 1 of dry extract), and flavonoids (1.37 ± 0.23 mg QE g− 1 of dry Extract) compared to pulp extract. In addition, nine phenolic compounds were identified in the seed and pulp of S. claviflorum by HPLC-DAD. Among the identified phenolic compounds, the contents of epicatechin, catechin hydrate, and gallic acid were the most dominant phenolic compounds in the seed and pulp extracts. Bioactive and phenolics compounds were highly correlated to antioxidant capacity as measure by the DPPH, ABTS assays. Therefore, it can be summarized that the seed of S. claviflorum is a rich source of phenolic compounds with excellent free radical-scavenging and replace the synthetic antioxidants in food preservation.