عنوان فارسی مقاله:اسید گلوکونیک: خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی
چکیده
اسید گلوکونیک یک اسید ارگانیک مشتق از گلوکز تحت واکنش اکسیداسیون ساده است. این واکنش توسط آنزیم اکسیداز گلوکز (قارچ) موسوم به دی هیدروژناز گلوکز(باکتری هایی نظیر Gluconobacter) تسهیل می شود. تولید میکروبی اسید گلوکونیک یک روش ارجح بوده و تاریخچه آن به چندین دهه پیش بر می گردد. رایج ترین فرایند های تخمیری از قارچ Aspergillusnigerبهره می برند.. اسید گلوکونیک و مشتقات آن، سدیم گلوکونات دارای کاربرد های بسیاری در صنایع غذایی و دارو سازی می باشند. این مقاله به مرور تولید میکروبی اسید گلوکونیک، خواص و کاربرد آن می پردازد(خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.