دستگاه گوارش فیزیولوژی و متابولیسم غذایی بز

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 50

تعداد کلمات : 19000

مجله : Digestive Physiology

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
18 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1197 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:دستگاه گوارش فیزیولوژی و متابولیسم غذایی  بز

چکیده

دستگاه گوارش (GI) با دستگاه حیوانات خانگی متفاوت است و این تفاوت به اولویت برای استفاده از رژیم غذایی مرتبط است. موجودات به سه گروه بر اساس نوع رژیم غذایی خود دسته بندی می شوند. گیاهخواران حیواناتی هستند که یک سیستم گوارش سازگار با غذا خوردن و هضم مواد گیاهی فیبری دارند. گوشتخواران حیواناتی با دستگاه گوارش اقتباس شده برای هضم گوشت هستند. و انسان ها افرادی که دستگاه گوارش اقتباس شده برای مصرف مخلوطی از گیاهان و حیوانات را دارا می باشند.

بز بالغ به عنوان یک نشخوارکننده،  می تواند مواد گیاهی فیبری را مصرف و هضم کند و در نتیجه به عنوان یک گیاهخوار شناخته می شود. دیگر نشخوارکنندگان شامل گاو، گوسفند، آهو، گوزن، و بسیاری دیگر از گونه نشخوارکنندگان وحشی می باشند . این ها همه تک سم از راسته نشخوارکنندگان و دسته پستاندار جفت سم (به معنی تعداد انگشتان پا) هستند. در میان روش خوردن پستانداران سم دار ، تعداد نشخوارکنندگان آن زیاد است، همچنین گسترده و متنوع می باشند. در حدود ۲۵۰ نوع شناخته شده است، ۶۸ نوع هنوز هم وجود دارد، که ۴ نوع (گاو، گوسفند، بز، گاومیش کوهان دار امریکایی و…) گونه اهلی گسترده آن ها می باشند (لیک، ۱۹۹۳b). از موفقیت های زیست محیطی این گروه می توان به تخمیر پیش گوارشی اشاره کرد. نتایج این فرایند تخمیر میکروبی در کاتابولیسم دیواره سلول های گیاهی فیبری (از جمله سلولز) برای اسیدهای غنی از انرژی تخمیر، انتشار مواد مغذی محصور در داخل سلول های گیاهی، و سنتز پروتئین میکروبی مواد مغذی برای بازیافت در شکمبه مانند پروتیئن های غیر حقیقی (اوره) و فسفر است. علاوه بر این، فرآیند تخمیر بازده ویتامین K و ویتامین B کمپلکس ارائه می دهد ،  پیش سازهای کافی  (کبالت برای B12؛ گوگرد برای تیامین و بیوتین) برای سنتز وجود دارد(دستگاه گوارش فیزیولوژی و متابولیسم غذایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Digestive Physiology and Nutrient Metabolism

Abstract

The gastrointestinal (GI) tract of domestic animals differs, and this difference is related to their preference for and use of dietary components. Animals are classifi ed into three groups based on their diet type. Herbivores are animals that have a digestive system adapted to eat and digest fibrous plant materials; carnivores are animals with a digestive system adapted to digest meat and meat components; and omnivores are those with a digestive system adapted to consume a mixture of plant and animal matter. As a ruminant, the adult goat can consume and digest fibrous plant materials and therefore is classifi ed as an herbivore. Other ruminants include cattle, sheep, deer, elk, and many other wild ruminant species. These all are  even - toed ungulates from the suborder Ruminantia of the mammal order Artiodactyla (meaning an even number of toes). Among the ungulates, ruminants are the most numerous, widespread, and diverse grass - eating mammals. Of about 250 known genera, 68 still exist, of which 4 (cattle, sheep, goat, and bison) are widely domesticated agricultural species (Leek, 1993b ). The ecological success of this group can be attributed to predigestive fermentation. This microbial fermentation process results in catabolism of fibrous plant cell walls (including cellulose) into energy - rich fermentation acids, release of nutrients enclosed within plant cells, and synthesis of microbial protein from nutrients recycled to the rumen such as nonprotein nitrogen (urea) and phosphorus. In addition, the fermentation process yields vitamin K and B complex vitamins provided there are adequate precursors (cobalt for B12; sulfur for thiamin and biotin) for synthesis.