قابلیت ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده: روندهای فعلی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 22

تعداد کلمات : 6600

مجله : food science and food safety

انتشار : 2006

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
13 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1361 بازدید
25,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:قابلیت ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده: روندهای فعلی، طراحی سیستم و کاربردهای بالقوه

 چکیده

 افزایش جهانی شدن عرضه غذای ما همراه با شیوع بیماری‌های نشای از غذا موجب افزایش نگرانی‌هایی در زمینه مسائل امنیت غذایی در سرتاسر دنیا شده است. در پاسخ به این نگرانی‌های روز افزون، هم توسط دولت و هم توسط مصرف کننده‌ها، بسیاری از کشورها، ردیابی غذا را به عنوان وسیله و روشی برای احیای اطمینان به عرضه غذا و محدود سازی آسیب‌ها و خسارت‌های ایجاد شده با فروش و توزیع محصولات غیر ایمن در نظر می‌گیرند/ رد یابی که امکان پایش محصولات غذایی را در سرتاسر مراحل تولید، توزیع و فروش در اختیار می‌گذارد می‌تواند اطلاعاتی را در خصوص ماهیت، مبدأ و کیفیت یک محصول فراهم کند و به این ترتیب مصرف کننده‌ها می‌توانند تصمیمات خرید آگاهانه‌تری را اتخاذ کنند ضمن این که مکانیسم‌هایی برای دست یابی به روش‌های پایش سریع و جامع وجود دارد. اجرا و پیاده سازی سیستم‌های ردیابی مستلزم بهبود تلفیق و ادغام عمودی بین نهاد ها و توسعه استانداردهایی برای جمع آوری و انتشار داده‌های رد یابی است. خوش بختانه، پیشرفت‌های سریع در فناوری اطلاعات امکان پیاده سازی سیستم‌های ردیابی را در صنعت می‌دهد. این مقاله به بررسی پیشرفت روند فعلی در زمینه قابلیت رد یابی در صنعت غذاهای دریایی ایالت متحده می‌پردازد. قانون فعلی چه داخلی و چه خارجی، و اثرات آن بر صنعت غذای دریایی کشف می‌شود و طراحی یک سیستم ردیابی بحث می‌شود(ردیابی غذاهای دریایی در ایالات متحده).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE:Seafood Traceability in the United States: Current Trends, System Design, and Potential Applications

Abstract

Increasing globalization of our food supply combined with recent outbreaks of foodborne disease has heightened concerns over food safety issues around the globe. In response to these growing concerns, both by government and consumers, many nations are looking at food traceability as a means to restore confidence in the food supply and limit damages incurred by the sale and distribution of unsafe products. Traceability, which allows for the tracking of food products through all steps of production, distribution, and sales, can provide information on the nature, origin, and quality of a product; allowing consumers to make more informed purchasing decisions while providing the mechanisms for quick and thorough product recall procedures. Implementing traceablity systems will require improved vertical intergration between entities and the development of standars for the collection and dissemination of traceability data. Fortunately, rapid advances in information technology have made it possible to implement traceability systems within the food industry. This review will explore the current trends toward tracebility in the U.S. seafood industry. Current legislation, both here and abroad, and its effects on the seafood industry will be explored, and the design of a traceability system will be discussed.

 

    دیدگاهتان را بنویسید