عنوان فارسی مقاله:روغن فلفل قرمز (Capsicum sp.) و اثرات آن بر عملکرد رشد و پارامترهای خونی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
چکیده
محققان اثر روغن فلفل قرمز (capsicum sp.) را بر عملکرد رشد و پارامترهای خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده مورد مطالعه قرار دادند. روغن فلفل قرمز با نرخ HPO 0 درصد (۰ میلی گرم بر کیلوگرم) (شاهد)، HPO 1 درصد (۱ میلی گرم بر کیلوگرم)، HPO 2 درصد (۲ میلی گرم بر کیلوگرم)، HPO 4 درصد (۴ میلیگرم بر کیلوگرم) و HPO 6 درصد (۶ میلیگرم بر کیلوگرم) به غذای ماهی افزوده شد، و ماهیها به مدت ۶۰ روز با خوراکهای آزمایشی تغذیه شدند. گروه تغذیه شده با HPO 4 درصد بالاترین درصد رشد و کمترین نرخ تبدیل خوراک را نشان داد. نتایج ما تفاوت معنی داری در پارامترهای بیوشیمیایی خون، کاهش سطح آنزیمهای کبدی، گلوکز، کلسترول و تری گلیسیرید سرم و افزایش سطح پروتئین تام و آلبومین را نسبت به شاهد نشان داد(روغن فلفل قرمز و اثرات آن). استفاده از HPO 1 درصد در ماهی قزل آلای رنگین کمان تأثیر مثبتی بر عملکرد رشد، پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم دارد(روغن فلفل قرمز و اثرات آن).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.