روغن فلفل قرمز (Capsicum sp.) و اثرات آن بر عملکرد رشد و پارامترهای خونی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 9

تعداد کلمات : 2200

مجله : Natural Product Research

انتشار : 2019

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
18 ژانویه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1276 بازدید
38,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:روغن فلفل قرمز (Capsicum sp.) و اثرات آن بر عملکرد رشد و پارامترهای خونی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

چکیده

محققان اثر روغن فلفل قرمز (capsicum sp.) را بر عملکرد رشد و پارامترهای خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده مورد مطالعه قرار دادند. روغن فلفل قرمز با نرخ HPO 0 درصد (۰ میلی گرم بر کیلوگرم) (شاهد)، HPO 1 درصد (۱ میلی گرم بر کیلوگرم)، HPO 2 درصد (۲ میلی گرم بر کیلوگرم)، HPO 4 درصد (۴ میلی‌گرم بر کیلوگرم) و HPO 6 درصد (۶ میلی‌گرم بر کیلوگرم) به غذای ماهی افزوده شد، و ماهی‌ها به مدت ۶۰ روز با خوراک‌های آزمایشی تغذیه شدند. گروه تغذیه شده با HPO 4 درصد بالاترین درصد رشد و کمترین نرخ تبدیل خوراک را نشان داد. نتایج ما تفاوت معنی داری در پارامترهای بیوشیمیایی خون، کاهش سطح آنزیم‌های کبدی، گلوکز، کلسترول و تری گلیسیرید سرم و افزایش سطح پروتئین تام و آلبومین را نسبت به شاهد نشان داد(روغن فلفل قرمز و اثرات آن). استفاده از HPO 1 درصد در ماهی قزل آلای رنگین کمان تأثیر مثبتی بر عملکرد رشد، پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم دارد(روغن فلفل قرمز و اثرات آن).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Hot pepper (Capsicum sp.) oil and its effects on growth performance and blood parameters in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

Abstract

 The authors studied the effect of hot pepper (capsicum sp.) oil on the growth performance and blood parameters in rainbow trout fed. Hot pepper oil was added to rainbow trout feeds at the rates of HPO 0‰ (0 mg/kg) (control), HPO 1‰ (1 mg/kg), HPO 2‰ (2 mg/kg), HPO 4‰ (4 mg/kg) and HPO 6‰ (6 mg/kg), and the fish were fed with experimental feeds for 60 days. The group fed with HPO 4‰ showed the highest percentage growth rate and the lowest feed conversion rate. Our results showed the significant differences serum biochemical parameters, a decrease of serum liver enzymes, glucose, cholesterol and triglyceride levels and an increase of total protein and albumin levels compared with the control. The use of HPO 1‰ in rainbow trout showed a positively affects the growth performance, haematological and serum biochemical parameters.