پیوندهای بین رژیم غذایی انسان و سلامت و پیامدهای آب و هوایی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 15

تعداد کلمات : 5900

مجله : International Journal of Environmental Research and Public Health

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
23 آگوست 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1291 بازدید
31,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:پیوندهای بین رژیم غذایی انسان و سلامت و پیامدهای آب و هوایی در مناطق بزرگ جهان در ۵۰ سال گذشته

 چکیده

  در سطح جهانی ، ترس های سنتی از امنیت غذایی با نگرانی هایی در مورد پایداری سیستم غذایی تکمیل شده است که شیوه های فعلی تولید کشاورزی را با آسیب به اکوسیستم های محیطی و آب و هوای جهان مرتبط می کند ، بنابراین منابع طبیعی نسل های آینده را تهدید می کند. هدف این مقاله ایجاد درک بهتر از تکامل پایداری رژیم غذایی از سال ۱۹۶۱ تا ۲۰۱۳ است. داده های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد برای بررسی وضعیت جهان به طور کلی و مناطق کلان آن مورد استفاده قرار گرفت. آفریقا ، آسیا ، آمریکا ، اروپا و اقیانوسیه. ما پایداری رژیم غذایی را با (الف) سهم مصرف روزانه سرانه از کالاهای گیاهی و (ب) تنوع محصولات گیاهی/گیاهی مصرف شده ، که با شاخص تنوع سیمپسون اندازه گیری می شود ، تعریف می کنیم. علاوه بر این ، کل کالری مصرف در نظر گرفته می شود. سپس همبستگی بین پایداری رژیم غذایی و (الف) نرخ امید به زندگی کلان منطقه ای و (ب) انتشار گازهای گلخانه ای سیستم غذایی محاسبه می شود. نتایج نشان می دهد که پایداری رژیم غذایی طی ۵۰ سال گذشته تغییر چندانی نکرده است. علاوه بر این ، ارتباط بین رژیم های غذایی و پیامدهای سلامت و آب و هوا در سطح کلان منطقه ای کاملاً مشهود نیست. بنابراین ، از مالتوس ۲٫۰ ، یعنی بدبینی غذایی علمی ، باید اجتناب شود. به طور خاص ، محدودیت های مشارکت رژیم غذایی در سلامت انسان و سیاره باید به طور گسترده تری شناخته شود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The Links between Human Diets and Health and Climate Outcomes in the World’s Macro-Regions during the Last 50 Years

Abstract

 Globally, traditional food security fears have been supplemented by concerns about food system sustainability that link current agricultural production practices to damages of environmental ecosystems and the world’s climate, thus threatening the natural resource base of future generations. This paper aims at creating a better understanding of the evolution of diet sustainability from 1961 to 2013. Data from the Food and Agriculture Organization of the United Nations were used to investigate the situation for the world as a whole as well as for its macro-regions Africa, Asia, the Americas, Europe and Oceania. We define diet sustainability by (a) the share of daily per capita calorie intake derived from vegetable/plant products and (b) the variety of vegetable/plant products consumed, measured by the Simpson diversity index. Moreover, total calorie consumption is considered. Then the correlations between diet sustainability and (a) macro-regional life expectancy rates and (b) food system greenhouse gas emissions are calculated. The results show that diet sustainability has not changed much during the last 50 years. Moreover, the nexus between diets and health and climate outcomes is not fully evident at the macro-regional level. Therefore, Malthus 2.0, i.e., scientific food pessimism, should be avoided. In particular, the limitations of dietary contributions to human and planetary health ought to be more widely acknowledged.