رژیم غذایی و مدیریت دیابت نوع دوم در انگلستان: مقاله مروری

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 13

تعداد کلمات : 4700

مجله : Diabetology

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
17 مارس 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1333 بازدید
36,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:رژیم غذایی و مدیریت دیابت نوع دوم در انگلستان: مقاله مروری

 چکیده

  دیابت یک مسئله عمده سلامت عمومی است و به عنوان یک بیماری همه گیر در حال ظهور است. علت اصلی چاقی و اضافه وزن، عدم تعادل انرژی بین کالری مصرفی و کالری سوزانده شده است. فعالیت بدنی یکی از اصلی ترین مداخلات بالینی برای پیشگیری از بیماری های متابولیک است و عادات غذایی عامل اصلی برای افزایش سریع بروز DM است. کاهش وزن و حفظ وزن سالم، کاهش دریافت انرژی و مصرف مواد غذایی سرشار از سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، حبوبات، آجیل و محصولات لبنی بخش های اصلی مدیریت هستند. ما یک مرور ادبیات روایی، جستجوی دستی فهرست‌های مرجع مقالات گنجانده شده، و بررسی‌های مرتبط را انجام دادیم. هدف اصلی این مطالعه مروری، بررسی نقش عوامل روانی اجتماعی و رژیم غذایی در کنترل دیابت نوع دو بود(رژیم غذایی و مدیریت دیابت).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Diet and Management of Type II Diabetes Mellitus in the United Kingdom: A Narrative Review

Abstract

 Diabetes is a major public health problem and is emerging as a pandemic. The fundamental cause of obesity and overweight is an energy imbalance between calories consumed and calories burned up. Physical activity is one of the mainstay clinical interventions for preventing metabolic diseases, and dietary habits are the primary factor for the rapidly rising incidence of DM. Reducing weight and maintaining a healthy weight, reducing energy intake, and food intake high in vegetables, fruit, whole grains, legumes, nuts, and dairy products are core parts of management. We performed a narrative literature review, manual-search of reference lists of included articles, and relevant reviews. The main purpose of this review was to discuss the role of psychosocial factors and diet in the control of type II Diabetes.