ترشح ریشه‌ای اسیدهای آلی تحت تأثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 15

تعداد کلمات : 5500

مجله : Plant improvment

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
25 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1269 بازدید
32,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ترشح ریشه‌ای اسیدهای آلی تحت تأثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاه باسیلوس سوبتیلیس RR4 در برنج

چکیده

 Bacillus subtilis دارای ویژگی‌های محرک رشد گیاه است و سطح متابولیت های ضروری در گیاهان را برای رشد بهتر افزایش می‌دهد. در میان متابولیت ها، متابولیت اولیه اسید مالیک (MA) و متابولیت ثانویه اسید سالیسیلیک (SA) وجود دارد. با این حال، تأثیر ریزوباکتری‌های محرک رشد گیاه (PGPR) بر ترشح متابولیت‌های ریشه (مانند MA و SA) ناشناخته باقی مانده است. در این مطالعه، هدف ما بررسی تأثیر B. subtilis RR4 بر الگوی ترشح ریشه MA و SA در برنج (Oryza sativa L.) است. برای این کار، گیاهان برنج با PGPR B. subtilis RR4 در هیدروپونیک تیمار شدند و ترشحات ریشه در دوره‌های مختلف برای تجزیه و تحلیل تغییرات در سطوح MA و SA از طریق کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) جمع‌آوری شد. تجزیه و تحلیل کروماتوگرام های HPLC نشان داد که کلونیزاسیون پیشرونده توسط RR4 ترشح ریشه MA را ۳ برابر و SA را ۷ برابر در ۹۶ ساعت پس از تلقیح (hpi) در مقایسه با شاهد افزایش داد. بنابراین، این مطالعه، پتانسیل B. subtilis RR4 را در القاء/افزایش ترشح ریشه MA و SA، که کاهش‌دهنده استرس، عوامل محرک رشد گیاه و منبع کربن برای میکروب‌ها هستند، نشان می‌دهد. با این دانش، فرمولاسیون‌های زیستی، شامل PGPR ها و متابولیت های خاص به عنوان محرک‌های PGPR، می‌تواند توسعه یابد(ریزوباکتری های محرک رشد گیاه).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Root exudation of organic acids as affected by plant growth-promoting rhizobacteria Bacillus subtilis RR4 in rice

Abstract

 Bacillus subtilis possesses plant growth-promoting traits and enhances the level of essential metabolites in plants for improved growth. Included among the metabolites are the primary metabolite malic acid (MA) and the secondary metabolite salicylic acid (SA). The impact of plant growth promoting rhizobacteria (PGPR) on root exudation/secretion of metabolites (like MA and SA) remains unexplored, however. In thisstudy, we aim to analyze the impact of B. subtilis RR4 on the root exudation pattern of MA and SA in rice (Oryza sativa L.). For this, rice plants were treated with the PGPR B. subtilis RR4 in hydroponics and the root exudates were collected at different periods to analyze the changes in the levels of MA and SA through high-performance liquid chromatography (HPLC). Analysis of HPLC chromatograms showed that progressive colonization by RR4 enhanced root exudation of MA 3-fold and of SA 7-fold at 96 h post-inoculation (hpi), as compared to the control. This study, thus, highlights the potential of B. subtilis RR4 of inducing/enhancing root exudation of MA and SA, which are stress alleviators, plant growth-promoting agents, and a source of carbon for microbes. With this knowledge, bioformulations, comprising the PGPRs and specificmetabolites as PGPR stimulants, can be developed.