ارزیابی ومرور جامع ریسک ها و مزایای مصرف قهوه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 26

تعداد کلمات : 11200

مجله : ComprehensiveReviewsinFoodScienceandFoodSafety

انتشار : 2016

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
5 ژوئن 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1268 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی ومرور جامع ریسک ها و مزایای مصرف قهوه

 چکیده

 یافته‌ها در مورد فواید سلامتی و تأثیرات احتمالی مضر مصرف قهوه متناقض بوده است. با این حال، اجماع عمومی علمی این است که نوشیدن متوسط ​​و منظم قهوه توسط افراد سالم مفید است. نتایج و کلیات توسط عوامل مختلفی از جمله تفاوت در سن، جنس، وضعیت سلامتی، نوع قهوه، اندازه سرو و منبع قهوه پیچیده است. قهوه ممکن است فواید و خطرات بالقوه سلامتی داشته باشد، اما با تحقیق در حال حاضر نمی‌توان علیت را تعیین کرد زیرا این موارد عمدتاً بر اساس داده‌های مشاهده‌ای است. این بررسی با هدف ارائه یک مروری جامع از خطرات و مزایای مصرف قهوه بر نتایج بهداشتی انجام شده است. جستجوی سیستماتیک (اصطلاحات جستجو: “قهوه” یا “قهوه adj3” [مصرف * یا مصرف * یا نوشیدن *]) ادبیات (از ۱۹۷۰؛ انسان؛ به انگلیسی) با استفاده از پایگاه داده‌های الکترونیکی “OVID”، “CINAHL” و “وب دانش” ۱۲۴۰۵ نتیجه را ارائه داد. موارد تکراری برداشته شد، مطالعات غربالگری شد (بر اساس معیارهای ورود / خروج)، و از سایر مطالعات واجد شرایط (تعداد = ۱۲۷۷ نفر) برای جمع آوری لیست جامعی از مزایای بالقوه سلامتی و خطرات مصرف قهوه استفاده شد که گروه بندی شده و در مورد آنها بحث شده است با توجه به بیماریها / شرایط عمده (مرگ و میر، بیماری‌های قلبی عروقی، سران و اختلالات متابولیکی / کبدی / عصبی)، گره‌های خطرناک / آسیب پذیر و ترکیبات خاص قهوه. این ارزیابی کیفی نشان داده است که فواید سلامتی (یا اثرات پوچ) به وضوح بیشتر از خطرات ناشی از مصرف متوسط ​​قهوه در مصرف کنندگان بزرگسال برای اکثر نتایج بهداشتی در نظر گرفته شده است. نتایج حاصل از این تحقیقات ممکن است به ارزیابی کمی و کیفی تعیین کننده خطر و سود مصرف قهوه کمک کند(ریسک ها و مزایای مصرف قهوه).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: A Comprehensive Overview of the Risks and Benefits of Coffee Consumption

Abstract

 Findings on both the health benefits and the potentially harmful effects of coffee consumption have been contradictory. However, the general scientific consensus is that moderate, regular coffee drinking by healthy individuals is either essentially benign or mildly beneficial. Results and generalizations are complicated by a number of factors, including differences in age, gender, health status, type of coffee preparation, serving size, and source of coffee. Coffee may have potential health benefits and risks, but causality cannot be established for either with the research currently available as these are largely based on observational data. This review aimed to provide a comprehensive overview of the risks and benefits of coffee consumption on health outcomes. A systematic search (search terms: “coffee” OR “coffee adj3” [consum* or intake* or drink*]) of the literature (from 1970; humans; in English) using the electronic databases “OVID,” “CINAHL,” and “Web of Knowledge” returned 12405 results. Duplicates were removed, studies were screened (based on inclusion/exclusion criteria), and the remaining eligible studies (n = 1277) were used to collate an exhaustive list of the potential health benefits and risks of coffee consumption, which were grouped and are discussed with regard to major diseases/conditions (mortality, cardiovascular disease, cancer, and metabolic/liver/neurological disorders), atrisk/vulnerable groups, and specific coffee constituents. This qualitative assessment has shown that the health benefits (or null effects) clearly outweigh the risks of moderate coffee consumption in adult consumers for the majority of health outcomes considered. Results from this research may aid further qualitative and quantitative deterministic risk–benefit assessments of coffee consumption.