ابزارهای قانونی(حقوقی) برای حمایت از زنجیره های تامین مواد غذایی کوتاه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 22

تعداد کلمات : 9300

مجله : laws

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
26 آوریل 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1562 بازدید
33,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ابزارهای قانونی(حقوقی) برای حمایت از زنجیره های تامین مواد غذایی کوتاه و سیستم های غذایی محلی در فرانسه

چکیده

  هدف از این مطالعه شناسایی ابزارهای قانونی، اجرا شده در فرانسه، حمایت از زنجیره های کوتاه تامین مواد غذایی و، به طور کلی، سیستم های غذایی محلی است. این تحقیق این ابزارها را از حوزه‌ها و سطوح مختلف، از جمله قوانین ملی، سیاست‌های دولتی و ابتکارات دولت محلی شناسایی کرده و آنها را در رابطه با اشکال مختلف زنجیره‌های عرضه کوتاه موجود در قلمرو فرانسه، که مؤلفه‌های کلیدی محلی هستند، تحلیل کرده است. سیستم‌های غذایی مانند بازاریابی مستقیم، فروشگاه‌های تولیدکنندگان، سیستم‌های سبد، کشاورزی شهری و تحویل به غذای عمومی. به طور کلی، سازهای فرانسوی متعدد، متنوع، عمدتاً نوآورانه هستند، ارزش‌های اجتماعی، محیطی و همبستگی را در نظر می‌گیرند و می‌توانند نمونه‌های خوبی برای دنبال کردن باشند. بسیاری از آنها در سطح محلی ایجاد شده اند، بنابراین بیان مدل های جدید مدیریت غذای محلی، مطابق با ارزش های یک اقتصاد مشارکتی و دموکراسی غذایی است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Legal Instruments to Support Short Food Supply Chains and Local Food Systems in France

Abstract

 The aim of the study is to identify legal instruments, implemented in France, supporting short food supply chains and, more generally, local food systems. The research has identified these tools from a variety of domains and levels, including national laws, government policies, and local government initiatives, and analysed them in relation to various forms of short supply chains present in French territory, which are the key components of local food systems, such as direct marketing, producers’ stores, basket systems, urban agriculture, and deliveries to public catering. Overall, the French instruments are multiple, diverse, mostly innovative, take into account social, environmental, and solidarity values, and can be good examples to follow. Most of them are established at the local level, being thus an expression of new models of local food governance, corresponding to the values of a participative economy and food democracy.