تأثیر نانوسلنیوم با دوز بالا و مخمر سلنیوم بر روی هضم پذیری غذا، تخمیز شکمبه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 17

تعداد کلمات : 3900

مجله : Biol Trace Elem Res

انتشار : 2012

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
13 مارس 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1101 بازدید
20,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تأثیر نانوسلنیوم با دوز بالا و مخمر سلنیوم بر روی هضم پذیری غذا، تخمیز شکمبه و مشتقات پورین در گوسفند

چکیده

 هدف این مطالعه ارزیابی اثر مکمل دهی نانوسلنیوم و سلنیوم-مخمر بر روی هضم پذیری خوارک، تخمیر شکمبه و مشتقات پورین ادرار در گوسفند می‌باشد. شش گوسفند با میانگین ۴۳٫۳۲±۴٫۸ kg وزن بدن کانوله گذاری شدند که در آزمایش لاتین ۳ در ۳ انجام شد. تیمارها شامل شاهد (بدون NS و YS)، NS با ۴ گرم نانو SE (4 میلی گرم SE)، و ES با ۴ گرم SE-مخمر (۴ میلی گرم SE) به ازای هر کیلوگرم ماده خشک رژیم غذایی (DM) می‌باشد. دوره‌های ازمایشی به ترتیب ۲۵ روز و ۱۵ روز سازگاری و ۱۰ روز نمونه برداری بود. اسیدیته شکمبه، غلظت نیتروژن آمونیوم، نسبت مولی پروپیونات و نسبت استات به پروپیونات کاهش یافته و غلظت VFA شکمبه با افزایش مکمل NS و YS افزایش یافت. تجزیه فیبر بازدارنده  و پروتین خام با مکمل دهی سلنیوم افزایش یافت. هضم پذیری ماده خشک، ماده آلی، پروتین خام، عصاره اتر، ANDF و ADF در دستگاه گوارشی و ترشح مشتقات پورین تحت تأثیر رژیم غذایی مکمل سلنیوم قرار گرفت. تخمیر شکمبه با تغذیه NS بهبود یافت و ضریب تبدیل غذا با YS افزایش یافت. می‌توان نتیجه گرفت که سلنیوم را می‌توان به عنوان سلنیوم در تغذیه نشخوار کنندگان استفاده کرد(سلنیوم بر روی هضم پذیری غذا).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Effect of High-Dose Nano-selenium and Selenium–Yeast on Feed Digestibility, Rumen Fermentation, and Purine Derivatives in Sheep

 The aim of this study was to evaluate the effect of nano-selenium (NS) and yeast–selenium (YS) supplementation on feed digestibility, rumen fermentation, and urinary purine derivatives in sheep. Six male ruminally cannulated sheep, average 43.32±4.8 kg of BW, were used in a replicated 3×3 Latin square experiment. The treatments were control (without NS and YS), NS with 4 g nano-Se (provide 4 mg Se), and YS with 4 g Se-yeast (provide 4 mg Se) per kilogram of diet dry matter (DM), respectively. Experimental periods were 25 days with 15 days of adaptation and 10 days of sampling. Ruminal pH, ammonia N concentration, molar proportion of propionate, and ratio of acetate to propionate were decreased (P<0.01), and total ruminal VFA concentration was increased with NS and YS supplementation (P<0.01). In situ ruminal neutral detergent fiber (aNDF) degradation of Leymus chinensis (P<0.01) and crude protein (CP) of soybean meal (P<0.01) were significantly improved by Se supplementation. Digestibilities of DM, organic matter, crude protein, ether extract, aNDF, and ADF in the total tract and urinary excretion of purine derivatives were also affected by feeding Se supplementation diets (P<0.01). Ruminal fermentation was improved by feeding NS, and feed conversion efficiency was also increased compared with YS (P<0.01). We concluded that nano-Se can be used as a preferentially available selenium source in ruminant nutrition.