شناسایی کربوهیدرات های کمپلکس توسط پروتئین ها

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 13

تعداد کلمات : 4500

مجله : Perspectives in Science

انتشار : 2017

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
22 ژانویه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1426 بازدید
25,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:شناسایی کربوهیدرات های کمپلکس توسط پروتئین ها: بینش های اساسی از سیستم های چسبندگی (ادهیژن) سلول های باکتریوفاژ

چکیده

  فعل و انفعالات پروتئین-گلیکان در طبیعت فراگیر است. با این حال، توصیف مولکولی تشکیل کمپلکس و ترمودینامیک زیربنایی به دلیل عدم وجود سیستم‌های مدل به خوبی درک نشده است. پروتئین های باکتریوفاژ (TSP) دارای مکان های اتصال برای الیگوساکاریدهای سطوح سلولی باکتریایی هستند. در این مقاله تجزیه و تحلیل کمپلکس های TSP-الیگوساکارید را شرح می دهیم. TSP مکان‌های برهمکنش گلیکان بزرگی را فراهم می‌کند که در آن میل و ویژگی توسط حلال‌پذیری سطح پروتئین و فضای ساختاری نمونه‌برداری شده توسط گلیکان مربوطه هدایت می‌شوند. علاوه بر این، ما یک رویکرد محاسباتی را برای تجزیه و تحلیل فضای ساختاری نمونه‌برداری شده توسط گلیکان‌های انعطاف‌پذیر با منشاء باکتریایی توصیف می‌کنیم، که پیش نیازی برای درک کامل برهم‌کنش‌های TSP-الیگوساکارید است(شناسایی کربوهیدرات کمپلکس توسط پروتئین).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Complex carbohydrate recognition by proteins: Fundamental insights from bacteriophage cell adhesion systems

Abstract

 Protein—glycan interactions are ubiquitous in nature. Molecular description of complex formation and the underlying thermodynamics, however, are not well understood due to the lack of model systems. Bacteriophage tailspike proteins (TSP) possess binding sites for bacterial cell surfaces oligosaccharides. In this article we describe the analysis of TSP-oligosaccharide complexes. TSP provide large glycan interaction sites where affinity and specificity are guided by the protein surface solvation and the conformational space sampled by the respective glycan. Furthermore, we describe a computational approach to analyse the conformational space sampled by flexible glycans of bacterial origin, a prerequisite for a thorough understanding of TSP-oligosaccharide interactions.