نوآوری محصول پایدار در صنایع کشاورزی و غذایی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19

تعداد کلمات : 9200

مجله : Journal of Innovation & Knowledge

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
1 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1169 بازدید
34,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:نوآوری محصول پایدار در صنایع کشاورزی و غذایی: آیا ساختار مالکیت و ساختار سرمایه اهمیت دارد؟

 چکیده

 نوآوری محصول پایدار یک مسئله کلیدی است که شرکت‌های کشاورزی برای حفظ و افزایش رقابت پذیری با آن مواجه هستند. این مقاله بر اساس نمونه‌ای از ۳۲۰ شرکت بین‌المللی کشاورزی-غذایی برای دوره ۲۰۰۲-۲۰۱۷، نقش ساختار مالکیت و ساختار سرمایه را با توجه به نوآوری محصول پایدار و همچنین اینکه آیا این تصمیمات مالی بسته به ساختار مالکیت شرکت متفاوت است را تجزیه و تحلیل می‌کند.. نتایج نشان می‌دهد که شرکت‌های خانوادگی، بدون توجه به منبع تأمین مالی، از این نوع پروژه‌های نوآوری زیست‌محیطی دوری می‌کنند. در مقابل، مالکیت توسط هلدینگ‌های متقابل به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نوآوری محصول پایدار کمک می‌کند و ترجیح بیشتری برای استفاده از تأمین مالی مبتنی بر استقراض در مقابل تأمین مالی خودکار برای تأمین مالی آنها نشان می‌دهد(صنایع کشاورزی و غذایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Sustainable product innovation in agri-food industry: Do ownership structure and capital structure matter?

Abstract

 Sustainable product innovation is a key issue facing agri-food companies to maintain and increase their competitiveness. Based on a sample of 320 international agri-food companies for the period 2002−2017, this paper analyzes the role that ownership structure and capital structure play with regard to sustainable product innovation as well as whether these financing decisions differ depending on the firm’s ownership structure. The results indicate that family-owned firms show an aversion to this type of eco-innovation projects, regardless of their source of financing. On the contrary, ownership by cross-holdings favors investment in sustainable product innovation projects, showing a greater preference for the use of debt financing versus auto-financing to fund them.