فعالیت ضد باکتریایی عسل های شکوفه های مختلف: یافته های جدید

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 23

تعداد کلمات : 9300

مجله : molecules

انتشار : 2019

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
16 آوریل 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1423 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:فعالیت ضد باکتریایی عسل های شکوفه های مختلف: یافته های جدید

 چکیده

  فعالیت ضد باکتریایی بیشترین خاصیت بیولوژیکی عسل است. هدف از این مطالعه بررسی فعالیت ضد باکتریایی ۵۷ عسل شکوفه اسلواکی در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا و بررسی نقش چندین ماده فعال زیستی در اثر ضد باکتریایی عسل بود. فعالیت های بازدارنده و ضد باکتری عسل برای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و باکتری کشی مورد مطالعه قرار گرفت. محتوای آنزیم گلوکز اکسیداز (GOX)، پراکسید هیدروژن (H2O2) و پلی فنل کل (TP) در عسل تعیین شد. ما دریافتیم که نمونه‌های عسل اثر ضد باکتریایی متفاوتی را در برابر باکتری‌های مورد آزمایش نشان دادند: عسل‌های گل وحشی > عسل‌های اقاقیا > عسل‌های کلزا. فعالیت کلی ضد باکتریایی عسل‌ها از نظر آماری معنی‌دار با محتوای H2O2 و TP در عسل‌ها ارتباط داشت. یک همبستگی قوی بین محتوای H2O2 و TP پیدا شد. از سوی دیگر، هیچ ارتباطی بین محتوای GOX و سطح H2O2 یافت نشد. فعالیت ضد باکتریایی ۱۲ عسل انتخابی به طور قابل توجهی با تیمار با کاتالاز کاهش یافت، اما پس از غیرفعال شدن GOX با هضم پروتئیناز-K نسبتاً پایدار باقی ماند. نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌دهد که فعالیت ضد باکتریایی عسل‌های شکوفه عمدتاً توسط سطوح H2O2 موجود در عسل‌هایی که عمدتاً تحت تأثیر مواد پلی‌فنولی هستند و مستقیماً توسط محتوای GOX تحت تأثیر قرار می‌گیرند، انجام می‌شود(عسل های شکوفه های مختلف).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Antibacterial Activity of Different Blossom Honeys: New Findings

Abstract

 Antibacterial activity is the most investigated biological property of honey. The goal of this study was to evaluate the antibacterial activity of 57 Slovak blossom honeys against Staphylococcus aureus and Pseudomonas aeruginosa and investigate the role of several bioactive substances in antibacterial action of honeys. Inhibitory and bactericidal activities of honeys were studied to determine the minimum inhibitory and bactericidal concentrations. The contents of glucose oxidase (GOX) enzyme, hydrogen peroxide (H2O2), and total polyphenols (TP) were determined in honeys. We found that honey samples showed different antibacterial efficacy against the tested bacteria as follows: wildflower honeys > acacia honeys > rapeseed honeys. Overall antibacterial activity of the honeys was statistically-significantly correlated with the contents of H2O2 and TP in honeys. A strong correlation was found between the H2O2 and TP content. On the other hand, no correlation was found between the content of GOX and level of H2O2. Antibacterial activity of 12 selected honeys was markedly reduced by treatment with catalase, but it remained relatively stable after inactivation of GOX with proteinase-K digestion. Obtained results suggest that the antibacterial activity of blossom honeys is mainly mediated by H2O2 levels present in honeys which are affected mainly by polyphenolic substances and not directly by GOX content.