عنوان فارسی مقاله:فعالیت ضد باکتریایی عسل های شکوفه های مختلف: یافته های جدید
چکیده
فعالیت ضد باکتریایی بیشترین خاصیت بیولوژیکی عسل است. هدف از این مطالعه بررسی فعالیت ضد باکتریایی ۵۷ عسل شکوفه اسلواکی در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا و بررسی نقش چندین ماده فعال زیستی در اثر ضد باکتریایی عسل بود. فعالیت های بازدارنده و ضد باکتری عسل برای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و باکتری کشی مورد مطالعه قرار گرفت. محتوای آنزیم گلوکز اکسیداز (GOX)، پراکسید هیدروژن (H2O2) و پلی فنل کل (TP) در عسل تعیین شد. ما دریافتیم که نمونههای عسل اثر ضد باکتریایی متفاوتی را در برابر باکتریهای مورد آزمایش نشان دادند: عسلهای گل وحشی > عسلهای اقاقیا > عسلهای کلزا. فعالیت کلی ضد باکتریایی عسلها از نظر آماری معنیدار با محتوای H2O2 و TP در عسلها ارتباط داشت. یک همبستگی قوی بین محتوای H2O2 و TP پیدا شد. از سوی دیگر، هیچ ارتباطی بین محتوای GOX و سطح H2O2 یافت نشد. فعالیت ضد باکتریایی ۱۲ عسل انتخابی به طور قابل توجهی با تیمار با کاتالاز کاهش یافت، اما پس از غیرفعال شدن GOX با هضم پروتئیناز-K نسبتاً پایدار باقی ماند. نتایج بهدستآمده نشان میدهد که فعالیت ضد باکتریایی عسلهای شکوفه عمدتاً توسط سطوح H2O2 موجود در عسلهایی که عمدتاً تحت تأثیر مواد پلیفنولی هستند و مستقیماً توسط محتوای GOX تحت تأثیر قرار میگیرند، انجام میشود(عسل های شکوفه های مختلف).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.