عنوان فارسی مقاله: عوامل مؤثر بر کنترل کیفیت غذای آنلاین در میان پیکهای تحویل غذا در فرایند تحویل در مالزی
چکیده
با توسعهی کسب و کار آنلاین و تجارت سیار، غذای آنلاین در بازار مالزی در سالهای اخیر، متداول و محبوب شده است. بسیاری از تحقیقات، در زمینهی رفتار مشتری و کیفیت خدمات نظیر رضایت مشتری، وفاداری مشتری، قصد خرید و قصد بازخرید صورت گرفته است(عوامل مؤثربر کنترل کیفیت غذای آنلاین). در صنعت غذای آنلاین، کنترل کیفیت غذای آنلاین از ارائه دهنده تا مشتری مهم است لذا این مطالعهی کیفی بر کنترل کیفیت غذای انلاین در طی فرایند تحویل متمرکز است. با مصاحبه با ارائه کنندگان غذای با تجربه در بازار مالزی، این تحقیق به بررسی عوامل حفظ کیفیت غذای انلاین در فرایند تحویل میپردازد و مؤلفههای خدمات، کیفیت غذای انلاین، تجارت سیار و کسب و کار سفارش غذای آنلاین در نظر گرفته میشود(عوامل مؤثربر کنترل کیفیت غذای آنلاین).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.