غذاهای فراسودمند: مزایا ، نگرانی ها و چالش ها – مقاله مربوط به شورای علوم و سلامت آمریکا

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 17

تعداد کلمات : 9200

مجله : 2 American Society for Nutritional Sciences.

انتشار : 2010

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
5 ژوئن 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1397 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:غذاهای فراسودمند: مزایا ، نگرانی ها و چالش ها – مقاله مربوط به شورای علوم و سلامت آمریکا

 چکیده

 غذاهای فراسودمند را می‌توان آن دسته از غذاهای کامل، غنی شده، تقویت شده یا بهبود یافته دانست که فواید سلامتی فراتر از تأمین مواد مغذی ضروری (به عنوان مثال ویتامین‌ها و مواد معدنی) را، در صورتی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع به طور منظم در سطوح مؤثر مصرف شوند فراهم می‌کند. پیوند مصرف غذاهای فراسودمند یا مواد غذایی سالم باید بر اساس شواهد علمی، با آزمایش استاندارد “طلایی”، آزمایش تصادفی، کنترل شده با دارونما، در افراد انسانی معتبر باشد. با این حال، همه غذاهایی که امروز در بازار ادعا می‌شوند غذاهای فراسودمند هستند، با داده‌های کافی برای تأیید چنین ادعاهایی پشتیبانی نمی‌شوند. این بررسی انواع غذاهای فراسودمند را با توجه به نوع شواهد پشتیبانی کننده از عملکرد آنها، قدرت آن شواهد و میزان مصرف توصیه شده دسته بندی می‌کند. غذاهای فراسودمند یکی از زمینه‌هایی است که امروزه در علوم غذایی و تغذیه‌ای به شدت مورد بررسی قرار گرفته‌اند. با این حال، باید تأکید کرد که این غذاها و مواد تشکیل دهنده گلوله‌های جادویی یا داروی درمانی برای عادات بهداشتی ضعیف نیستند. رژیم غذایی تنها یک جنبه از یک رویکرد جامع برای سلامتی است(غذاهای فراسودمند: مزایا ، نگرانی ها).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Functional Foods: Benefits, Concerns and Challenges—A Position Paper from the American Council on Science and Health

Abstract

 Functional foods can be considered to be those whole, fortified, enriched or enhanced foods that provide health benefits beyond the provision of essential nutrients (e.g., vitamins and minerals), when they are consumed at efficacious levels as part of a varied diet on a regular basis. Linking the consumption of functional foods or food ingredients with health claims should be based on sound scientific evidence, with the “gold standard” being replicated, randomized, placebo-controlled, intervention trials in human subjects. However, not all foods on the market today that are claimed to be functional foods are supported by enough solid data to merit such claims. This review categorizes a variety of functional foods according to the type of evidence supporting their functionality, the strength of that evidence and the recommended intakes. Functional foods represent one of the most intensively investigated and widely promoted areas in the food and nutrition sciences today. However, it must be emphasized that these foods and ingredients are not magic bullets or panaceas for poor health habits. Diet is only one aspect of a comprehensive approach to good health.