مروری بر فرآورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات…

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 11

تعداد کلمات : 3400

مجله : International Research Journal of Applied and Basic Sciences

انتشار : 2013

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
19 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1679 بازدید
15,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مروری بر فرآورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات، ایمنی سلامت و قوانین مربوطه

 چکیده

 استفاده از بیوتکنولوژی مدرن به منظور تولید فراورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی (GM) یک شیوه تأمین ایمنی غذایی است. یکی از عوامل اصلی توسعه فراورده‌ها و محصولات فوق، تولید بالای آن‌ها در مقایسه با انواع محصولات سنتی است. با این حال، نگرانی‌های بسیاری در مورد اثرات غیر قابل پیش بینی و مضر این غذاها وجود دارد. معرفی فراورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی به محیط بدون ارزیابی ریسک و تحقیقات کافی توسط سازمان‌های مسئول، امری غیر منطقی است. در طی سال‌های اخیر، سازمان‌های حقوقی بین المللی مسئول ایمنی غذا و محیط زیست، کنوانسیون‌هایی را در خصوص ارزیابی خطرات احتمالی فراورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی، ارزیابی حقوقی و اخلاقی برگزار کرده‌اند و مدیریت ریسک خطرات بالقوه سلامتی این فراورده‌ها در سطح بین المللی، مدیریت ایمنی روش‌های تولید و تحقیق و نیز وضعیت قانون گذاری و کنترل این قوانین و مقررات در این مطالعه بررسی خواهد شد(فرآورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: An overview of genetically modified food products: Benefits, risks, health safety and related regulations

Abstract

Use of modern biotechnology to produce Genetically Modified (GM) food products is a way of providing food safety. One of the major causes of the products development is their high production compared to their traditional counterparts. However, there are many concerns about unpredictable and harmful effects of these foods. Introduction of genetically modified food products into environment without risk assessment and enough investigations by responsible organizations is not rational. In recent years, legal international organizations responsible for safety of foods and the environment have held conventions on assessment of possible risks of genetically modified foods. In this review, benefits, drawbacks and possible risks of GM food products, ethical and legal assessment and risk management of potential health hazards of the products in international level, safety management of production and research procedures as well as the status of setting and controlling regulations in Iran will be evaluated.

 

    دیدگاهتان را بنویسید