عنوان فارسی مقاله:مروری بر فرآوردههای غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات، ایمنی سلامت و قوانین مربوطه
چکیده
استفاده از بیوتکنولوژی مدرن به منظور تولید فراوردههای غذایی اصلاح شده ژنتیکی (GM) یک شیوه تأمین ایمنی غذایی است. یکی از عوامل اصلی توسعه فراوردهها و محصولات فوق، تولید بالای آنها در مقایسه با انواع محصولات سنتی است. با این حال، نگرانیهای بسیاری در مورد اثرات غیر قابل پیش بینی و مضر این غذاها وجود دارد. معرفی فراوردههای غذایی اصلاح شده ژنتیکی به محیط بدون ارزیابی ریسک و تحقیقات کافی توسط سازمانهای مسئول، امری غیر منطقی است. در طی سالهای اخیر، سازمانهای حقوقی بین المللی مسئول ایمنی غذا و محیط زیست، کنوانسیونهایی را در خصوص ارزیابی خطرات احتمالی فراوردههای غذایی اصلاح شده ژنتیکی، ارزیابی حقوقی و اخلاقی برگزار کردهاند و مدیریت ریسک خطرات بالقوه سلامتی این فراوردهها در سطح بین المللی، مدیریت ایمنی روشهای تولید و تحقیق و نیز وضعیت قانون گذاری و کنترل این قوانین و مقررات در این مطالعه بررسی خواهد شد(فرآوردههای غذایی اصلاح شده ژنتیکی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.