مایکوتوکسین‌های مؤثر بر حیوانات، غذاها، انسان‌ها و گیاهان

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 60

تعداد کلمات : 29000

مجله : foods

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
5 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1244 بازدید
49,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مایکوتوکسین‌های مؤثر بر حیوانات، غذاها، انسان‌ها و گیاهان: انواع، وقوع، سمیت‌ها، مکانیسم‌های عمل، پیشگیری و راهبردهای سم‌زدایی – مقاله مروری

چکیده

  مایکوتوکسین ها توسط قارچ ها تولید می شوند و برای انسان و حیوانات به عنوان سم شناخته شده اند. مایکوتوکسین های رایج عبارتند از: آفلاتوکسین ها، اکراتوکسین ها، زیارالنون، ​​پاتولین، استریگماتوسیستین، سیترینین، آلکالوئیدهای ارگوت، دئوکسی نیوالنول، فومونیزین ها، تریکوتسن ها، سموم آلترناریا، مایکوتوکسین های ترمورژنیک، فوزارین ها، ۳-میکوتوکسین ها، فوزارین ها، ۳-اسیدروسیکلوتوکسین ها، قارچ ها هم برای حیوانات و هم برای انسان، از جمله مرگ را به دنبال دارند. از آنجایی که چندین مایکوتوکسین به طور همزمان در طبیعت، به ویژه در غذاها و خوراک ها وجود دارند، سم زدایی و/یا حذف کامل مایکوتوکسین ها همچنان چالش برانگیز است. علاوه بر این، با توجه به اینکه حجم مقالات علمی در مورد مایکوتوکسین ها به طور پیوسته در حال افزایش است، نیاز به دانش پیوسته وجود دارد. برای تکمیل اطلاعات موجود، دانش مایکوتوکسین‌های مؤثر بر حیوانات، غذاها، انسان‌ها و گیاهان، با تمرکز بیشتر بر انواع، سمیت و اقدامات پیشگیرانه، از جمله استراتژی‌های به کار رفته در سم‌زدایی و حذف، در این کار مورد بازبینی قرار گرفت. سنتز ما نشان داد که راهبردهای ضدعفونی، کنترل و سم زدایی مایکوتوکسین، اقدامات پیشگیرانه قبل و بعد از برداشت را کاهش می دهد. به طور خاص، اقدامات قبل از برداشت می تواند شامل اقدامات خوب کشاورزی، کوددهی/آبیاری، تناوب زراعی، استفاده از انواع مقاوم محصولات، اجتناب از آسیب حشرات، برداشت زود هنگام، حفظ رطوبت کافی، و حذف بقایای برداشت های قبلی باشد. از سوی دیگر، اقدامات پس از برداشت می تواند شامل اقدامات فرآوری، شیمیایی، بیولوژیکی و فیزیکی باشد. علاوه بر این، روش‌های مبتنی بر شیمیایی و سایر استراتژی‌های نوظهور برای سم‌زدایی مایکوتوکسین می‌تواند شامل استفاده از کیتوزان، ازن، نانوذرات و عصاره‌های گیاهی باشد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Mycotoxins Affecting Animals, Foods, Humans, and Plants: Types, Occurrence, Toxicities, Action Mechanisms, Prevention, and Detoxification Strategies—A Revisit

Abstract

 Mycotoxins are produced by fungi and are known to be toxic to humans and animals. Common mycotoxins include aflatoxins, ochratoxins, zearalenone, patulin, sterigmatocystin, citrinin, ergot alkaloids, deoxynivalenol, fumonisins, trichothecenes, Alternaria toxins, tremorgenic mycotoxins, fusarins, 3-nitropropionic acid, cyclochlorotine, sporidesmin, etc. These mycotoxins can pose several health risks to both animals and humans, including death. As several mycotoxins simultaneously occur in nature, especially in foods and feeds, the detoxification and/or total removal of mycotoxins remains challenging. Moreover, given that the volume of scientific literature regarding mycotoxins is steadily on the rise, there is need for continuous synthesis of the body of knowledge. To supplement existing information, knowledge of mycotoxins affecting animals, foods, humans, and plants, with more focus on types, toxicity, and prevention measures, including strategies employed in detoxification and removal, were revisited in this work. Our synthesis revealed that mycotoxin decontamination, control, and detoxification strategies cut across pre-and post-harvest preventive measures. In particular, pre-harvest measures can include good agricultural practices, fertilization/irrigation, crop rotation, using resistant varieties of crops, avoiding insect damage, early harvesting, maintaining adequate humidity, and removing debris from the preceding harvests. On the other hand, post-harvest measures can include processing, chemical, biological, and physical measures. Additionally, chemical-based methods and other emerging strategies for mycotoxin detoxification can involve the usage of chitosan, ozone, nanoparticles, and plant extracts.