عنوان فارسی مقاله:مایکوتوکسینها بهعنوان یکی از خطرات مواد غذایی حساس به تغییرات اقلیمی
چکیده
تأثیر تغییر آب و هوا بر کشاورزی و ایمنی مواد غذایی قطعی است. این ممکن است بر غلظت مایکوتوکسین تأثیر بگذارد زیرا قارچهایی با دمای مطلوب برای رشد و تولید مایکوتوکسین در مناطقی با آب و هوای خنکتر غالب میشوند، یا با افزایش دما کمتر شیوع پیدا میکنند. جایی که دما از قبل گرم است. این مقاله به بررسی تأثیر آب و هوا بر وضعیت قارچ شناسی و اشاره به امکان پیشبینی و پیشگیری از چنین مشکلاتی در آینده میپردازد(مایکوتوکسینها بهعنوان خطرات مواد غذایی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.