مایکوتوکسین‌ها به‌عنوان یکی از خطرات مواد غذایی حساس به تغییرات اقلیمی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 7

تعداد کلمات : 2400

مجله : Procedia Food Science

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
9 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1200 بازدید
17,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مایکوتوکسین‌ها به‌عنوان یکی از خطرات مواد غذایی حساس به تغییرات اقلیمی

چکیده

  تأثیر تغییر آب و هوا بر کشاورزی و ایمنی مواد غذایی قطعی است. این ممکن است بر غلظت مایکوتوکسین تأثیر بگذارد زیرا قارچ‌هایی با دمای مطلوب برای رشد و تولید مایکوتوکسین در مناطقی با آب و هوای خنک‌تر غالب می‌شوند، یا با افزایش دما کمتر شیوع پیدا می‌کنند. جایی که دما از قبل گرم است.   این مقاله به بررسی تأثیر آب و هوا بر وضعیت قارچ شناسی و اشاره به امکان پیش‌بینی و پیشگیری از چنین مشکلاتی در آینده می‌پردازد(مایکوتوکسین‌ها به‌عنوان خطرات مواد غذایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Mycotoxins as one of the foodborne risks most susceptible to climatic change

Abstract

 The impact of climate change on agriculture and food safety is certain.This may affect mycotoxin concentrations as fungi with higher temperature optima for growth and mycotoxin production will dominate in regions with currently cooler climates, or become less prevalent as the temperatures become too high in areas where the temperature is already hot. In Serbia, recent drought and then flooding confirmed that mycotoxins are one of the foodborne hazards most susceptible to climate change. This paper ams to discuss the weather influence on the mycotoxicology situation and to point out the possibility of prediction and prevention of such future problems.