استفاده از مواد گیاهی برای محافظت از لوبیا در برابر بیماری بلایت هاله

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 23

تعداد کلمات : 8600

مجله : agronomy

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
25 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1256 بازدید
35,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:استفاده از مواد گیاهی برای محافظت از لوبیا در برابر بیماری بلایت هاله: پتانسیل گزنه برای تحریک سیستم ایمنی

چکیده

  بیماری بلایت هاله لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) که توسط باکتری Pseudomonas syringae pv ایجاد می شود  مسئول کاهش  شدید تولید محصول در سراسر جهان است. از آنجایی که تکنیک‌های زراعی فعلی مورد استفاده مؤثر نیستند، جستجو برای روش‌های جدیدی که ممکن است از بیماری در لوبیا جلوگیری کند، ضروری است. در این مطالعه، ما چهار فرآورده گیاهی (PBPs) را به چالش کشیدیم، بدون استفاده از زراعی دیگر، زیرا آنها از ضایعات صنعتی ( تفاله انگور (RG) و باقیمانده رازک (RH)) یا گیاهان وحشی (Urtica dioica (U  و Equisetum sp.  E  به عنوان محرک دفاع ایمنی در برابر Pph در لوبیا معمولی استفاده می شود. پس از مطالعه اثر بازدارندگی آنها در برابر رشد Pph توسط زیست سنجش، دو PBP موثر (RG و U) در گیاهان لوبیا معمولی استفاده شدند. با اندازه‌گیری کل H2O2، پراکسیداسیون لیپیدی و فعالیت‌های آنزیمی آنتی‌اکسیدانی، و همچنین بیان شش ژن مرتبط با دفاع PR1، WRKY33، MAPKK، RIN4 و PAL1، مشاهده شد که کاربرد U-PBP شامل ردوکس سیگنالینگ است. فرآیند و بیان بیش از حد همه ژن ها، عمدتا PR1. اولین آزمایشات عفونت در شرایط آزمایشگاهی نشان داد که استفاده از U-PBP شامل محافظت در برابر Pph است. استخراج دفاع لوبیا با U-PBP شامل کاهش برخی از پارامترهای عملکرد  ، اما بدون تأثیر بر تولید نهایی بود. همه این یافته ها استفاده آینده از U-PBP را برای کاهش بیماری بلایت هاله نشان می دهد(محافظت از لوبیا در برابر بیماری).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Using Plant-Based Preparations to Protect Common Bean against Halo Blight Disease: The Potential of Nettle to Trigger the Immune System

Abstract

 Halo blight disease of beans (Phaseolus vulgaris L.), caused by the bacterium Pseudomonas syringae pv. phaseolicola (Pph), is responsible for severe losses in crop production worldwide. As the current agronomic techniques used are not effective, it is necessary to search for new ones which may prevent disease in common bean. In this study, we challenged four plant-based preparations (PBPs), with no other agronomic uses, as they come from industrial waste (grapevine pomace (RG) and hop residue (RH)) or wild plants (Urtica dioica (U) and Equisetum sp. (E)), to be used as immune defense elicitors against Pph in common bean. After studying their inhibitory effect against Pph growth by bioassays, the two most effective PBPs (RG and U) were applied in common bean plants. By measuring the total H2O2, lipid peroxidation, and antioxidant enzymatic activities, as well as the expression of six defense-related genes—PR1, WRKY33, MAPKK, RIN4, and PAL1—, it was observed that U-PBP application involved a signaling redox process and the overexpression of all genes, mostly PR1. First infection trials in vitro suggested that the application of U PBP involved protection against Pph. The elicitation of bean defense with U-PBP involved a decrease in some yield parameters, but without affecting the final production. All these findings suggest a future use of U-PBP to diminish halo blight disease.