ارزیابی محافظت سلولی در برابر مایکوتوکسین‌ها بر روی سلول‌های HepG2

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 14

تعداد کلمات : 5800

مجله : Food and Chemical Toxicology

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
13 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1255 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی محافظت سلولی در برابر مایکوتوکسین‌ها بر روی سلول‌های HepG2 توسط عصاره‌های Allium sativum L (گیاه سیر)

چکیده

  اثرات محافظت سلولی عصاره سیر Allium sativum L از یک اکوتیپ محلی سیر از فرارا (ایتالیا) بر سلول‌های سرطان کبد، سلول‌های HepG2، در این مطالعه ارائه شده است. این نوع سیر با نام سیر ووگیرا شناخته می شود و به عنوان محصول PDO (نام مبدا) شناخته شده است. عصاره سیر    VGE  در برابر بووریسین (BEA) و دو متابولیت زیرالنون (ZEA) (α-زیارالنول (α-ZEL) و β-زرالنول (β-ZEL)) سیتوتوکسیته القا شده بر روی سلول های HepG2 توسط MTT مورد ارزیابی قرار گرفت.   تیمار مستقیم، تیمار همزمان و استراتژی های قبل از تیمار در رقت ۱:۱۶-۱:۰۰ برای VGE و در محدوده غلظت از ۰٫۰۸ تا ۲٫۵ میکرومولار برای BEA و از ۱٫۶ تا ۵۰ میکرومولار برای α-ZEL و β-ZEL تست شده مقادیر مجزای IC50 در همه زمان‌ها برای BEA (> 0.75 میکرومولار) و VGE (رقت بالای ۱:۸) شناسایی شد، در حالی که این برای متابولیت‌های ZEA مشاهده نشد. هنگامی که استراتژی همزمان VGE + مایکوتوکسین مورد آزمایش قرار گرفت، محافظت سلولی با افزایش بقا (بالای ۵۰٪) مشاهده شد. در نهایت، در استراتژی قبل از تیمار با VGE، زنده ماندن سلول های HepG2 به طور قابل توجهی در هنگام آزمایش α-ZEL محافظت شد. در نتیجه، بیشترین اثر محافظت سلولی VGE در سلول‌های HepG2 زمانی حاصل می‌شود که استراتژی تیمار همزمان انجام شود(محافظت سلولی در برابر مایکوتوکسین‌ها).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Cytoprotection assessment against mycotoxins on HepG2 cells by extracts from Allium sativum L

Abstract

 Cytoprotection effects of Allium sativum L garlic extract from a local garlic ecotype from Ferrara (Italy) on hepatocarcinoma cells, HepG2 cells, is presented in this study. This garlic type is known as Voghiera garlic and has been characterized as PDO (Protected designation of Origin) product. Voghiera garlic extract (VGE) was evaluated against beauvericin (BEA) and two zearalenone (ZEA) metabolites (α-zearalenol (α-ZEL) and β-zearalenol (β-ZEL))-induced cytotoxicity on HepG2 cells by the MTT (3–4,5-dimethylthiazol-2-yl]-2,5-diphenyltetrazolium bromide) assay, over 24 h and 48 h. Direct treatment, simultaneous treatment and pre-treatment strategies at the dilution 1:16–1:00 for VGE and at the concentration range from 0.08 to 2.5 μM for BEA and from 1.6 to 50 μM for both α-ZEL and β-ZEL were tested. Individual IC50 values were detected at all times assayed for BEA (>0.75 μM) and VGE (dilution upper 1:8) while this was not observed for ZEA’s metabolites. When simultaneous strategy of VGE + mycotoxin was tested, cytoprotection with increases of viability (upper 50%) were observed. Lastly, in pre-treatment strategy with VGE, viability of HepG2 cells was significantly protected when α-ZEL was tested. As a result, the greatest cytoprotective effect of VGE in HepG2 cells is obtained when simultaneous treatment strategy was performed.