یک سیستم مدیریت موجودی چند معیاره برای محصولات فاسدشدنی و قابل تعویض

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21

تعداد کلمات : 8800

مجله : Procedia Manufacturing

انتشار : 2015

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
11 آوریل 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1192 بازدید
33,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:یک سیستم مدیریت موجودی چند معیاره برای محصولات فاسدشدنی و قابل تعویض

چکیده

محصولات فاسدشدنی نمایانگر حوزه‌ای حیاتی در صنعت خرده فروشی و زندگی روزمره ما هستند. با این حال، هنگامی که با جایگزینی محصول در نظر گرفته می‌شود (که گزینه‌های بیشتری را فراهم می‌کند)، عمر کوتاه محصولات فاسدشدنی چالش‌های مهمی را برای مدیریت موجودی ایجاد می‌کند (به عنوان مثال، یک سوم محصولات غذایی هدر می‌رود). سؤال اصلی این است: وقتی ما کالاهایی داریم که هم فسادپذیر هستند و هم قابل جایگزینی هستند، “سیاست موجودی” مناسب چیست؟ معیارهای عملکرد مناسب برای ارزیابی کل سیستم و ارائه یک راه حل قوی ارائه شده است در حالی که درک و استفاده از آن برای متخصصان نیز آسان است. بنابراین، در این مقاله استفاده از رویکرد چند متری، از جمله نسبت واریانس نرخ سفارش، میانگین موجودی و نرخ بازپرسازی پیشنهاد شده است. این مقاله تئوری موجودی کالا را مورد بررسی قرار می‌دهد تا مدیریت موجودی کالاهایی را که در آنها طول عمر چند دوره، زمان انتظار مثبت، سطح خدمات مورد نیاز مشتری و هر مورد به طور جداگانه درمان می‌شود، در نظر بگیرد. تحت این شرایط، به عنوان اولین تحقیق که این معیارهای عملکرد را به راحتی گرفته و تحلیل می‌کند، مدل پیشنهادی با درج چندین ویژگی موجودی که از بهبود مستمر چند منظوره پشتیبانی می‌کند، امکان مدیریت سناریوهای واقع گرایانه را فراهم می‌کند(محصولات فاسدشدنی و قابل تعویض).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: A multi-criteria inventory management system for perishable & substitutable products

Abstract

 Perishable products represent a vital area in the retail industry and our daily lives. However, when considered with product substitution (which provides more choices) the short lifetime of perishable products creates significant challenges for the inventory management (e.g., one-third of food products are wasted). The main question is: what is the suitable ‘inventory policy’ when we have products that are both perishable and substitutable? Appropriate performance metrics are proposed to evaluate the whole system and provide a robust solution while also being easy for professionals to understand and adopt. Therefore, this paper proposes to use multi-metric approach, including Order Rate Variance Ratio, Average Inventory, and Fill Rate. The paper extends inventory theory to consider inventory management of products where they possess multi-period lifetime, positive lead time, required customer service level, and each item is treated separately. Under these circumstances, as the first research adopting these easily captured and analysed performance metrics, the proposed model will enable management of realistic scenarios by incorporating multiple inventory characteristics that support cross-functional continuous improvement.