عنوان فارسی مقاله:رویکردهای عملی برای مدیریت تغذیه ای بیماری کبد چرب غیرالکلی
چکیده
بیماری کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) تظاهرات کبدی سندرم متابولیک و یک بار سلامتی جدی در سراسر جهان است که خطر سیروز، دیابت نوع ۲ (T2DM) و عوارض قلبی عروقی را افزایش میدهد. اپیدمیهای فعلی چاقی، رژیمهای غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک، همه به شیوع بالای NAFLD کمک میکنند. الگوهای غذایی و مواد مغذی از عوامل مهم در ایجاد، پیشرفت و درمان NAFLD هستند. یک رژیم غذایی سالم برای تمام بیماران NAFLD علاوه بر کاهش وزن سودمند است. به طور کلی، به نظر میرسد رژیمهای پرکالری، به ویژه سرشار از چربی ترانس / اشباع و کلسترول، مصرف زیاد گوشت قرمز و فرآوری شده و نوشیدنیهای شیرین با فروکتوز، خطر پیشرفت به سمت استئو هپاتیت غیر الکلی (NASH) را افزایش میدهد، در حالی که مصرف کالری و مصرف زیاد غذاهای شاخص گلیسمی (GI)، افزایش مصرف اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع، اسیدهای چرب امگا ۳، مواد مغذی و پروتئینهای خاص مانند و طیور دارای اثرات پیشگیرانه و درمانی هستند. بنابراین، تغذیه به عنوان یک راه اصلی پیشگیری و درمان NAFLD عمل میکند، و بیماران مبتلا به NAFLD باید یک رژیم غذایی فردی داشته باشند. در این بررسی، شواهدی که در ارتباط عناصر غذایی با NAFLD است بحث شده است(مدیریت تغذیه بیماری کبد چرب غیرالکلی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.