رویکردهای عملی برای مدیریت تغذیه ای بیماری کبد چرب غیرالکلی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 11

تعداد کلمات : 5300

مجله : Integrative Medicine Research

انتشار : 2014

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
29 ژوئن 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1119 بازدید
21,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:رویکردهای عملی برای مدیریت تغذیه ای بیماری کبد چرب غیرالکلی

 چکیده

 بیماری کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) تظاهرات کبدی سندرم متابولیک و یک بار سلامتی جدی در سراسر جهان است که خطر سیروز، دیابت نوع ۲ (T2DM) و عوارض قلبی عروقی را افزایش می‌دهد. اپیدمی‌های فعلی چاقی، رژیم‌های غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک، همه به شیوع بالای NAFLD کمک می‌کنند. الگوهای غذایی و مواد مغذی از عوامل مهم در ایجاد، پیشرفت و درمان NAFLD هستند. یک رژیم غذایی سالم برای تمام بیماران NAFLD علاوه بر کاهش وزن سودمند است. به طور کلی، به نظر می‌رسد رژیم‌های پرکالری، به ویژه سرشار از چربی ترانس / اشباع و کلسترول، مصرف زیاد گوشت قرمز و فرآوری شده و نوشیدنی‌های شیرین با فروکتوز، خطر پیشرفت به سمت استئو هپاتیت غیر الکلی (NASH) را افزایش می‌دهد، در حالی که مصرف کالری و مصرف زیاد غذاهای شاخص گلیسمی (GI)، افزایش مصرف اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع، اسیدهای چرب امگا ۳، مواد مغذی و پروتئین‌های خاص مانند و طیور دارای اثرات پیشگیرانه و درمانی هستند. بنابراین، تغذیه به عنوان یک راه اصلی پیشگیری و درمان NAFLD عمل می‌کند، و بیماران مبتلا به NAFLD باید یک رژیم غذایی فردی داشته باشند. در این بررسی، شواهدی که در ارتباط عناصر غذایی با NAFLD است بحث شده است(مدیریت تغذیه بیماری کبد چرب غیرالکلی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Practical approaches to the nutritional management of nonalcoholic fatty liver disease

Abstract

 Nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) is the hepatic manifestation of metabolic syndrome and a serious health burden worldwide which increases risk of cirrhosis, type 2 diabetes mellitus (T2DM), and cardiovascular complications. Current epidemics of obesity, unhealthy dietary patterns, and sedentary lifestyles, all contribute to the high prevalence of NAFLD. Dietary patterns and nutrients are important contributors to the development, progression, and treatment of NAFLD. A healthy diet is beneficial for all NAFLD patients beyond weight reduction. Generally, hypercaloric diets, especially rich in trans/saturated fat and cholesterol, high consumption of red and processed meat, and fructose-sweetened beverages seem to increase the risk of progression toward nonalcoholic steatohepatitis (NASH), whereas reducing caloric intake and high-glycemic index (GI) foods, increasing consumption of monounsaturated fatty acids, omega-3 fatty acids, fibers, and specific protein sources such as fish and poultry have preventive and therapeutic effects. Therefore, nutrition serves as a major route of prevention and treatment of NAFLD, and patients with NAFLD should have an individualized diet recommendation. In this review, the evidence linking macronutrients to NAFLD are discussed.