عنوان فارسی مقاله:فاکتورهای ریسک (عوامل خطر) برای مرگ و میر مرتبط با کوید ۱۹ در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ در انگلیس: مطالعهی همگروهی مبتنی بر جمعیت
چکیده
پیش زمینه و هدف: دیابت با افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 همراه بوده است، اما ارتباط بین عوامل خطر قابل اصلاح، از جمله افزایش قند خون و چاقی، و مرگ و میر ناشی از COVID-19 در میان افراد دیابتی مشخص نیست. ما ارتباط بین عوامل خطر و مرگ و میر ناشی از COVID-19 را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ ارزیابی کردیم.
روشها: ما یک مطالعه همگروهی مبتنی بر جمعیت بر روی افراد مبتلا به دیابت تشخیص داده شده که با یک فرایند عمومی در انگلیس ثبت نام کردهاند انجام دادیم(دیابت با افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 همراه بوده است، اما ارتباط بین عوامل خطر قابل اصلاح، از جمله افزایش قند). دادههای مربوط به جمعیت ملی در مورد افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ که توسط ممیزی ملی دیابت جمع آوری شدهاند، با سوابق مرگ و میر توسط اداره آمار ملی از ۲ ژانویه ۲۰۱۷ تا ۱۱ مه ۲۰۲۰ مرتبط است. ما تعداد هفتگی مرگ و میر را در این کشور شناسایی کردیم افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ در طی ۱۹ هفته اول سال ۲۰۲۰ و درصد تغییر از میانگین تعداد مرگ و میر را برای هفتههای مربوطه در سالهای ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ محاسبه کردند. ارتباط بین عوامل خطر (از جمله جنس، سن، قومیت، محرومیت اقتصادی اجتماعی، HbA1c، اختلال کلیوی [از میزان تخمین زده شده فیلتراسیون گلومرولی Egfr) BMI، وضعیت استعمال دخانیات و بیماریهای قلبی عروقی) و مرگ و میر ناشی از COVID-19 (به عنوان طبقه بندی بین المللی بیماریها، نسخه ۱۰، کد U07). 1 یا U07.2 به عنوان علت اصلی یا ثانویه مرگ) بین ۱۶ فوریه و ۱۱ مه سال ۲۰۲۰، با استفاده از مدلهای مخاطرات متناسب کاکس بررسی شد(مرگ و میر مرتبط با کوید).
یافتهها: ثبت نام هفتگی مرگ در ۱۹ هفته اول سال ۲۰۲۰ در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و در افراد دیابتی نوع ۲ ۶۷۲ (۵۰ · ۹٪) از میانگین هفتگی ۳ ساله مربوط به سالهای ۲۰۱۷ تا ۱۹۷ بیش از. بین ۱۶ فوریه و ۱۱ مه سال ۲۰۲۰، در میان ۲۶۴ ۳۹۰ نفر مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ ۸۷۴ ۰۲۰ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲، ۱۶۰۴ نفر مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۳۶ ۲۹۱ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲ به هر علتی درگذشتند. از این کل مرگها، ۴۶۴ مورد در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۱۰۵۲۵ در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به عنوان مرتبط با COVID-19 تعریف شده است که از این تعداد به ترتیب ۲۸۹ (۳/۶۲ درصد) و ۵۸۳۳ (۴/۵۵ درصد) در افرادی که سابقه بیماری قلبی عروقی یا اختلال کلیوی دارند (eGFR <60 میلی لیتر در دقیقه در هر ۱ · ۷۳ متر مربع). جنسیت مرد، سن بالاتر، اختلال کلیوی، قومیت غیر سفید پوست، محرومیت اقتصادی اجتماعی و سکته مغزی و نارسایی قبلی با افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 در هر دو دیابت نوع ۱ و ۲ همراه بود. در مقایسه با افرادی که HbA1c 48-53 mmol / mol (6 · ۵-۷ · ۰٪) دارند، افرادی که HbA1c 86 mmol / mol (10 · ۰٪) یا بالاتر دارند، مرگ و میر ناشی از COVID-19 را افزایش میدهند (نسبت خطر [HR] 2 · ۲۳ [۹۵٪ CI 1 · ۵۰–۳ · ۳۰، p <0 · ۰۰۰۱] در دیابت نوع ۱ و ۱ · ۶۱ [۱ · ۴۷–۱ · ۷۷، p <0 · ۰۰۰۱] در دیابت نوع ۲). علاوه بر این، در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، مرگ و میر ناشی از COVID-19 در کسانی که HbA1c 59 میلی مول در مول داشتند (۷ · ۶)) یا بالاتر از افراد با HbA1c 48-53 میلی مول در مول به طور قابل توجهی بالاتر بود. (HR 1 · ۲۲ [۹۵٪ CI 1 · ۱۵ ۱ · ۳۰، p <0 · ۰۰۰۱] برای ۵۹-۷۴ mmol / mol [7 · ۶-۸ · ۹٪] و ۱ · ۳۶ [۱ · ۲۴–۱ · ۵۰، p <0 · ۰۰۰۱] ۷۵-۸۵ mmol / mol [9 · ۰–۹ · ۹٪] است. ارتباط بین BMI و مرگ و میر ناشی از COVID-19 U شکل بود: در دیابت نوع ۱، در مقایسه با BMI 25 · ۰–۲۹ · ۹ کیلوگرم در متر مربع، BMI کمتر از ۲۰ · ۰ کیلوگرم در متر مکعب دارای HR 2 · ۴۵ (۹۵٪ CI 1 · ۶۰–۳ · ۷۵، p <0 · ۰۰۰۱) و BMI 40 · ۰ kg / m² یا بالاتر دارای HR 2 · ۳۳ (۱ · ۵۳–۳ · ۵۶)، p <0 · ۰۰۰۱)؛ منابع انسانی مربوط به دیابت نوع ۲ ۲ · ۳۳ (۲ · ۱۱–۲ · ۵۶، p <0 · ۰۰۰۱) و ۱ · ۶۰ (۱ · ۴۷–۱ · ۷۵، p <0 · ۰۰۰۱) بود.
تفسیر: مرگ و میر در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ در طی همه گیری اولیه COVID-19 در انگلیس به شدت افزایش یافت. افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 نه تنها با عوارض قلبی عروقی و کلیوی دیابت بلکه به طور مستقل با کنترل قند خون و BMI نیز همراه بود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.