اعتیاد به فست فود: یک مسئله مهم بهداشت و سلامت عمومی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 20

تعداد کلمات : 7000

مجله : ARC Journal of Addiction

انتشار : 2019

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
6 ژوئن 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1448 بازدید
34,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اعتیاد به فست فود: یک مسئله مهم بهداشت و سلامت عمومی

 چکیده

 فست فود/غذاهای آماده، خوشمزه و دلپذیر هستند و به آسانی آماده می‌شوند. متاسفانه، اگرچه این غذاها حاوی مقدار زیادی کالری هستند، ولی آن‌ها دارای مقدار بسیار کمی فیبر، آب و مواد معدنی در مقایسه با غذاهای طبیعی هستند. غذاهای بسته بندی شده و اسنک‌ها نیز به طور ویژه طوری ایجاد می‌شوند که به ازای هر گازی که می‌زنیم، مزه و طعم را احساس کنیم، ولی ما را به اندازه‌ی کافی با آن‌ها احساس سیری نمی‌کنیم. بدیهی است که فست فود ها خوشمزه هستند و ما را در شرایط مختلف، ترغیب به خوردن می‌کنند. فست فود اولین بار در دهه‌ی ۱۹۷۰ میلادی در آمریکا رایج شد و امروزه بزرگ‌ترین صنعت فست فود جهان، در اختیار آمریکاست. چون، طعم و مزه، زمان، راحتی و هزینه مهم‌ترین عوامل مؤثر در انتخاب غذای جوانان و نوجوانان است، رستوران‌های فست فود به عنوان مکانی محبوب برای خوردن غذا برای این گروه سنی محسوب می‌شود. رویکردهای فعلی نشان می‌دهد که رستوران‌های فست فود باید اطلاعات غذایی نظیر انرژی و محتوای چربی را در منوی خود و بسته بندی محصولات مشخص کنند. این به مصرف کننده کمک می‌کند تا در خصوص تصمیم گیری و انتخاب غذا قبل از خرید، بهتر عمل کند. یک رژیم غذایی کافی، متعادل و مغذی برای حفظ سلامت لازم است. برای رسیدن به رژیم غذایی سالم، مصرف فست فود باید کاهش یابد(مسئله مهم بهداشت و سلامت عمومی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: Fast Food Addiction: A Major Public Health Issue

Abstract

Fast food/Junk food is designed to be tasty, comforting and convenient. Unfortunately, whilst these foods contain lots of calories, they often have far lower levels of fiber, water and minerals as compared to natural foods. Packaged food and snacks are also created specifically so that we get enough texture and taste from each bite to tantalize our taste buds; but not enough to make us feel full. It’s evident that fast food feels good to eat and tempts us in many different situations. Fast food first popularized in the 1970s in the United States, which has today the largest fast food industry in the world. As taste, time considerations, convenience, and cost are major factors that contribute to an adolescent's or young adult's food choices, fast food restaurants serve as popular sites for their meals eaten outside the home. Current approaches suggest that fast food restaurants should be required to clarify nutrition information such as energy and fat content on their menu boards and on product packaging. This is important to help the consumer to make better food choices before purchasing. An adequate, nutritious, and balanced diet is essential to maintain health for one's lifetime. To achieve this healthy diet, fast food consumption should be limited.

    دیدگاهتان را بنویسید