فرآیند تهیه ومشخصات جوشش استخری سیالات نانوی روی هیتر با صفحات مسطح

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 19

تعداد کلمات : 6500

مجله : Renewable and Sustainable Energy Reviews

انتشار : 2018

:

:

:

:

:

تاریخ انتشار
20 فوریه 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
836 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی مقاله: فرآیند تهیه   ومشخصات جوشش استخری سیالات نانوی روی هیتر با صفحات مسطح

 

چکیده

 از طریق روش پراش دهی، ذرات نانوی مسی با طیف متوسط ۱۰ نانومتر تولید شده‌اند و با میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)، پراش پرتو X  XRD) و میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) مطالعه شدند. انتقال حرارت جوشش استخری ۰٫۲۵٪، ۰٫۵٪ و ۱٫۰٪ از غلظت وزن نانوذرات مس مورد مطالعه قرار گرفته است(مشخصات جوشش استخری سیالات نانو). نانوذرات مختلف مس بر اساس در هر دو آب مقطر و آب مقطر با ۹٫۰ درصد وزنی از سدیم لوریل سولفات سدیم سورفکتانت آنیونی (SDS) تهیه شدند. اطلاعات انتقال حرارت استخر جوش برای جوشاندن نانوسیالات بیش از یک بخاری صفحه‌ای از فولاد ضد زنگ ضخامت ۰٫۴۴ میلی متر بدست آمد. نتایج تجربی نشان می‌دهد که برای شار گرمای بحرانی آب خالص ۸۰٪ بیشتر از مایع آب-فعال کننده است. همچنین، مشخص شد که شار گرمای بحرانی برای غلظت ۰٫۲۵٪، ۰٫۵٪ و ۱٫۰٪ از نانوذرات مس در نانوسیالات مس – آب ۲۵٪، ۴۰٪ و ۴۸٪ بیشتر از آب خالص است. اما در مورد آب آب مس با نانوذرات سورفکتانت در مقایسه با آب خالص، CHF برای غلظت مربوط به نانوذرات مس به ۷۵٪، ۶۸٪ و ۶۲٪ کاهش داشت. ضریب انتقال گرما با افزایش غلظت نانوذرات در آب و مس با نانوسیالات سورفکتانت روند کاهشی را نشان می‌دهد(مشخصات جوشش استخری سیالات نانو).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Preparation and pool boiling characteristics of copper nanofluids over a flat plate heater

Abstract: 

The copper nanoparticles of average size of 10 nm have been prepared by the sputtering method and characterized through atomic force microscopy (AFM), X-ray diffraction (XRD) and transmission electron microscopy (TEM). The pool boiling heat transfer characteristics of 0.25%, 0.5% and 1.0% by weight concentrations of copper nanoparticles has been studied. Different copper based nanofluids were prepared in both, distilled water and distilled water with 9.0 wt% of sodium lauryl sulphate anionic surfactant (SDS). The pool boiling heat transfer data were acquired for the boiling of nanofluids over a 30 mm square and 0.44 mm thick stainless steel plate heater. The experimental results show that for the critical heat flux of pure water is 80% higher than that of water–surfactant fluid. Also, it was found that the critical heat flux for 0.25%, 0.5% and 1.0% concentrations of copper nanoparticles in copper–water nanofluids are 25%, 40% and 48% higher than that of pure water. But in the case of copper–water with surfactant nanofluids comparing with pure water, the CHF decreases to 75%, 68%, and 62% for respective concentrations of copper nanoparticles. The heat transfer coefficient decreases with increase of nanoparticles concentration in both water–copper and water–copper with surfactant nanofluids.
دیدگاهتان را بنویسید