عنوان فارسی مقاله:مقاومت به سیپرودینیل و عدم مقاومت فلودیکسونیل در ایزولههای Botrytis cinerea از توت فرنگی در کارولینای شمالی و جنوبی
چکیده
کنترل شیمیایی کپک خاکستری توت فرنگی که عامل بیماری آن Botrytis cinerea است، برای پیش گیری از تخریب میوه قبل و پس از برداشت، اهمیت دارد. به مدت پیش از ۱۰ سال، سیپرونیدیل anilinopyrimidine (AP) و فنیل پیرول فلودیکسونیل (Switch 62.5WG) برای تولید کنندههای تجاری توت فرنگی در امریکا برای کنترل کپک خاکستری موجود بوده است. هر دو ترکیبات فعال، مهار کنندههای سایت خاص بوده و از این روی در معرض توسعه مقاومت میباشند. در این مطالعه ۲۱۷ ایزوله تک اسپوری از B. cinerea از ۱۱ مزرعه توت فرنگی در کارولینای شمالی و جنوبی از نظر حساسیت به هر دو قارچ کش بررسی شدند. ایزوله هی حساس (۵۳ درصد)، نسبتاً مقاوم (۳۰) و مقاوم (۱۷ درصد) به سیپرونیدیل بر اساس مهار لوله زایا در دوز های تفرقی سیپرونیدیل در ۱ و ۲۵ میلی گرم بر لیتر در ۱۰ مکان از ۱۱ مکان شناسایی شدند. هیچ یک از ایزولهها مقاوم به به فلودیکسونیل نبودند. فنوتیپ هایی که به سیپرونیدیل نسبتاً مقاوم یا مقاوم بودند کاهشی در سرعت رشد قارچی، تولید اسپور و یا حساسیت اسمزی نشان ندادند. تستهای میوههای جدا شده حاکی از وجود مقاومت بین دو قارچ کش سیپرونیدیل و پیریماتانیل بود و این که ایزولههای مطالعه شده در شرایط درون شیشهای یا ازمایشگاهی که به صورت نسبتاً مقاوم یا مقاوم شناسایی شده بودند از نظر پاتوژنسیتی در میوههای اسپری شده با پیریمتانیل معادل بودند. این نشان میدهد که تفکیک سویههای مقاوم و نسبتاً مقاوم در حالت درون شیشهای از اهمیت کمتری برخوردار است. نبود مقاومت متقابل با فلودیکسونیل، ایپرودیون، سیلکوهزیمید، و تولتافتات نشان داد که مقاومت چند دارویی در شکل فنوتیپ های مقاومت چند دارویی بعید است که در ایجاد مقاومت به AP در ایزولههای مانقش داشته باشد. اهمیت مدیریت مقاومت و کنترل بیماری بحث میشود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.