نقش عصاره‌های سویا و ایزوفلاوون ها در سرطان سینه‌ی وابسته به هورمون

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 21

تعداد کلمات : 9000

مجله : Food & Function

انتشار : 2017

:

:

:

:

:

تاریخ انتشار
18 ژانویه 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1209 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی:نقش عصاره‌های سویا و ایزوفلاوون ها در سرطان سینه‌ی وابسته به هورمون: فعالیت آروماتاز و اثرات بیولوژیک

 چکیده

 سرطان سینه (پستان) گیرنده‌ی استروژن مثبت (ER+)، شایع‌ترین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان در سرتاسر دنیا است. امروزه، رابطه‌ی بین رژیم غذایی سویا و سرطان سینه، به دلیل نقش ناشناخته‌ی ایزوفلاوون ها، جنیسیتین (G) و دایدزین (D)، بحث برانگیز شده است(نقش عصاره‌های سویا در سرطان سینه‌). در این مطالعه، ما نه تنها به بررسی خواص ضد توموری (سرطانی) عصاره‌ی سویا (NBSE)، می‌پردازیم بلکه این موضوع را بررسی می‌کنیم که آیا دگرگونی زیستی عصاره (BSE) از طریق قارچ آسپرژیلوس آواموری (Aspergillus awamori) موجب افزایش اثربخشی آن می‌شود یا خیر. BSE، فعالیت آنتی آروماتاز قوی‌تر و اثربخشی آنتی پرولیفراتیو در سلول‌های سرطان سینه‌ی بیان کننده‌ی افزایشی آروماتاز ER+ را نشان داد. D و G، مهار کننده‌های آروماتاز ضعیف بودند، ولی مانع از رشد سلول سرطانی شدند و G، ایزوفلاوونی است که سهم مهمی در اثرات القا شده توسط BSE دارد. این مطالعه اثبات کرد که زیست دگرگونی (تبدیل زیستی) موجب افزایش فعالیت آنتی آروماتاز و اثربخشی ضد توموری عصاره‌ی سویا در سلول‌های سرطان سینه می‌شود. به علاوه، در این مقاله کاربرد القوه ی سویا در پیشگیری و درمان سرطان سینه ER اثبات شد(نقش عصاره‌های سویا در سرطان سینه‌).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The role of Soybean extracts and isoflavones in hormone-dependent breast cancer: aromatase activity and biological effects

Abstract

Estrogen receptor-positive (ER+) breast cancer is the most common cause of cancer death in women worldwide. Nowadays, the relationship between soya diet and breast cancer is controversial due to the unknown role of its isoflavones, genistein (G) and daidzein (D). In this work, we investigated not only the anti-tumor properties of a soybean extract (NBSE) but also whether the biotransformation of extract (BSE) by the fungus Aspergillus awamori increased its effectiveness. The BSE showed a stronger anti aromatase activity and anti-proliferative efficacy in ER+ aromatase-overexpressing breast cancer cells. D and G were weak aromatase inhibitors, but inhibited cancer cell growth, being G the isoflavone that contributed to the BSE-induced effects. This work demonstrated that the biotransformation increased the anti aromatase activity and the anti-tumoral efficacy of soybean extract in breast cancer cells. Moreover, it elucidated the potential use of soya in the prevention and/or treatment of ER+ breast cancer.

دیدگاهتان را بنویسید