عنوان فارسی:نقش عصارههای سویا و ایزوفلاوون ها در سرطان سینهی وابسته به هورمون: فعالیت آروماتاز و اثرات بیولوژیک
چکیده
سرطان سینه (پستان) گیرندهی استروژن مثبت (ER+)، شایعترین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان در سرتاسر دنیا است. امروزه، رابطهی بین رژیم غذایی سویا و سرطان سینه، به دلیل نقش ناشناختهی ایزوفلاوون ها، جنیسیتین (G) و دایدزین (D)، بحث برانگیز شده است(نقش عصارههای سویا در سرطان سینه). در این مطالعه، ما نه تنها به بررسی خواص ضد توموری (سرطانی) عصارهی سویا (NBSE)، میپردازیم بلکه این موضوع را بررسی میکنیم که آیا دگرگونی زیستی عصاره (BSE) از طریق قارچ آسپرژیلوس آواموری (Aspergillus awamori) موجب افزایش اثربخشی آن میشود یا خیر. BSE، فعالیت آنتی آروماتاز قویتر و اثربخشی آنتی پرولیفراتیو در سلولهای سرطان سینهی بیان کنندهی افزایشی آروماتاز ER+ را نشان داد. D و G، مهار کنندههای آروماتاز ضعیف بودند، ولی مانع از رشد سلول سرطانی شدند و G، ایزوفلاوونی است که سهم مهمی در اثرات القا شده توسط BSE دارد. این مطالعه اثبات کرد که زیست دگرگونی (تبدیل زیستی) موجب افزایش فعالیت آنتی آروماتاز و اثربخشی ضد توموری عصارهی سویا در سلولهای سرطان سینه میشود. به علاوه، در این مقاله کاربرد القوه ی سویا در پیشگیری و درمان سرطان سینه ER اثبات شد(نقش عصارههای سویا در سرطان سینه).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.