عنوان فارسی مقاله:پایین آوردن قند خون، انسولین و چربی در اشخاص دارای قند خون بالا با استفاده از دارچین
چکیده
گیاه دارویی دارچین موجب فعال سازی انسولین می شود و می تواند باعث فعال سازی پروانتوسیانیدن برای پیشگیری از ایجاد گلیکاسیون شود. تعدادی از مطالعات انجام شده، دوپهلو و ناقص بوده اند، ولی تعدادی از تحقیقات ویژگی های مفید و خواص مناسب دارچین را روی قند ، چربی و انسولین اثبات کرده اند. این مطالعه ی کنترل شده با پلاسبو مربوط به تعیین اثر عصاره ی دارچین روی دیابت، چربی، انسولین و تحمل انسولین است. در صورت داشتن گلوکز سرم ناشتا> 6.1 میلی مول در لیتر یا گلوکز ۲- ساعت> 7/8 میلی مول در لیتر ، از مردان و زنان پکن و دالیان چین دعوت به همکاری شد. شرکت کنندگان ، (۱۷۳ نفر وارد مطالعه شدند و ۱۳۷ مطالعه را به اتمام رساندند) به طور تصادفی به دو بار در روز به مدت دو ماه عصاره آب عصاره دارچین CinSulin®) ، ۲۵۰ میلی گرم در کپسول یا دارونما دریافت کردند. ميانگين سني افراد شركت كننده ۸/۰ .۳ ۳/۶۱ سال ، BMI 0.3 ± ۳/۲۵ and و نسبت M / F برابر ۷۲/۶۵ بود(پایین آوردن قندخون بالا با دارچین). بعد از ۲ ماه ، گلوکز ناشتا در گروه مکمل عصاره دارچین (۳۶/۰ ۸۵ ۸۵/۸ to 8/29 ± ۸/۲۹ میلیمول در لیتر) در مقایسه با گروه دارونما (۳۲/۰ .۵ ۵۷/۸ .۵ ۳۴/۸ to 34/8 میلی مول در لیتر) کاهش یافت (P <0.001). 0.45). گلوکز ۲ ساعت پس از بار ۷۵ گرم کربوهیدرات ، انسولین ناشتا و HOMA-IR نیز با عصاره دارچین در مقایسه با دارونما کاهش یافت. کلسترول تام و LDL با عصاره دارچین کاهش یافته و کلسترول HDL در هر دو گروه عصاره دارچین و دارونما کاهش یافته است. در نتیجه ، مکمل ۵۰۰ میلی گرم عصاره آب دارچین به مدت دو ماه باعث کاهش انسولین ناشتا ، گلوکز ، کلسترول تام ، و کلسترول LDL و افزایش حساسیت به انسولین در افراد دارای گلوکز خون بالا می شود(پایین آوردن قندخون بالا با دارچین).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.