پایین آوردن قند خون، انسولین و چربی در اشخاص دارای قند خون بالا با دارچین

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 12

تعداد کلمات : 4200

مجله : Journal of Traditional and Complementary Medicine

انتشار : 2016

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
23 مارس 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1490 بازدید
36,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:پایین آوردن قند خون، انسولین و چربی در اشخاص دارای قند خون بالا  با استفاده از دارچین

چکیده

گیاه دارویی دارچین موجب فعال سازی انسولین  می شود و  می تواند باعث  فعال سازی پروانتوسیانیدن  برای  پیشگیری از  ایجاد گلیکاسیون  شود. تعدادی از مطالعات انجام شده،  دوپهلو و ناقص بوده اند، ولی  تعدادی از تحقیقات ویژگی های مفید و خواص مناسب دارچین را روی  قند ، چربی و انسولین  اثبات کرده اند. این مطالعه ی  کنترل شده با  پلاسبو  مربوط به  تعیین   اثر عصاره ی  دارچین روی  دیابت، چربی،  انسولین و  تحمل انسولین است. در صورت داشتن گلوکز سرم ناشتا> 6.1 میلی مول در لیتر یا گلوکز ۲- ساعت> 7/8 میلی مول در لیتر ، از مردان و زنان پکن و دالیان چین دعوت به همکاری شد. شرکت کنندگان ، (۱۷۳ نفر وارد مطالعه شدند و ۱۳۷ مطالعه را به اتمام رساندند) به طور تصادفی به دو بار در روز به مدت دو ماه عصاره آب عصاره دارچین  CinSulin®) ، ۲۵۰ میلی گرم در کپسول یا دارونما دریافت کردند. ميانگين سني افراد شركت كننده ۸/۰ .۳ ۳/۶۱ سال ، BMI 0.3 ± ۳/۲۵ and و نسبت M / F برابر ۷۲/۶۵ بود(پایین آوردن قندخون بالا با دارچین). بعد از ۲ ماه ، گلوکز ناشتا در گروه مکمل عصاره دارچین (۳۶/۰ ۸۵ ۸۵/۸ to 8/29 ± ۸/۲۹ میلیمول در لیتر) در مقایسه با گروه دارونما (۳۲/۰ .۵ ۵۷/۸ .۵ ۳۴/۸ to 34/8 میلی مول در لیتر) کاهش یافت (P <0.001). 0.45). گلوکز ۲ ساعت پس از بار ۷۵ گرم کربوهیدرات ، انسولین ناشتا و HOMA-IR نیز با عصاره دارچین در مقایسه با دارونما کاهش یافت. کلسترول تام و LDL با عصاره دارچین کاهش یافته و کلسترول HDL در هر دو گروه عصاره دارچین و دارونما کاهش یافته است. در نتیجه ، مکمل ۵۰۰ میلی گرم عصاره آب دارچین به مدت دو ماه باعث کاهش انسولین ناشتا ، گلوکز ، کلسترول تام ، و کلسترول LDL و افزایش حساسیت به انسولین در افراد دارای گلوکز خون بالا می شود(پایین آوردن قندخون بالا با دارچین).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: Cinnamon extract lowers glucose, insulin and cholesterol in people with elevated serum glucose

Abstract

Cinnamon (肉桂 rou guì) has  in vitro insulin potentiating activity, and proanthocyanidins from cinnamon prevent in vitro formation of advanced glycation end products. Some human studies were equivocal, but several have shown beneficial effects of cinnamon supplementation on circulating glucose, lipids, and/or insulin. This placebo-controlled double-blind trial tested the effects of a dried water extract of cinnamon (Cinnamomum cassia) on circulating glucose, lipids, insulin, and insulin resistance. Men and women from Beijing and Dalian, China, were invited to participate if they had fasting serum glucose >6.1 mmol/L or 2- h glucose >7.8 mmol/L. Participants, (173 were enrolled and 137 completed the study) were randomly assigned to receive either a spray-dried, water extract of cinnamon (CinSulin®), 250 mg/capsule, or a placebo, twice a day for two months. Mean ± SEM age of participants was 61.3 ± 0.8 years, BMI was 25.3 ± 0.3 and M/F ratio was 65/72. After 2 mo, fasting glucose decreased (p < 0.001) in the cinnamon extract-supplemented group (8.85 ± 0.36 to 8.19 ± 0.29 mmol/L) compared with the placebo group (8.57 ± 0.32 to 8.44 ± 0.34 mmol/L, p ¼ 0.45). Glucose 2 h after a 75 g carbohydrate load, fasting insulin, and HOMA-IR also decreased with cinnamon extract compared with placebo. Total and LDL-cholesterol decreased with cinnamon extract and HDL-cholesterol decreased in both the cinnamon-extract and placebo groups. In conclusion, supplementation with 500 mg of water-extract of cinnamon for two months reduced fasting insulin, glucose, total cholesterol, and LDL cholesterol and enhanced insulin sensitivity of subjects with elevated blood glucose.

دیدگاهتان را بنویسید