استفاده از پروبیوتیک به عنوان ماده غذایی مهم در درمان و جلوگیری از پیشرفت سرطان

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 24

تعداد کلمات : 7500

مجله : Nutrición Hospitalaria

انتشار : 2016

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
29 آگوست 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1320 بازدید
70,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:استفاده از پروبیوتیک به عنوان ماده غذایی مهم در درمان و جلوگیری از پیشرفت سرطان

 چکیده

سرطان روده بزرگ یکی از عوامل اصلی مرگ و میر درخانم ها و آقایان در میان سرطان‌های بدخیم است. افزایش شدید این نوع سرطان به دلیل بالارفتن امید به زندگی مردم، تشدید بیماریهای مزمن التهابی روده، مانند کولیت اولسروز و بیماری کرون و تغییر عادات غذایی می‌باشد. طبق گزارش انجمن سرطان ایالات متحده (۲۰۱۱) رژیم غذایی مسئول ۳۰ درصد موارد سرطان در کشورهای جهان سوم محسوب می‌شود. در عین حال، اگر فقط سرطان روده بزرگ را در نظر بگیریم، این تعداد ۳۰ تا ۵۰ درصد است. نقش مواد پروبیوتیک در جلوگیری و درمان تعداد زیادی از امراض روده نظیر بیماری‌های التهابی روده (IBD)، اسهال، سندرم روده تحریک پذیر، عدم تحمل گلوتن، گاستروانتریت، انتشار هلیکوباکتر پیلوری و سرطان روده بزرگ مؤثر هستند. نمونه‌های بارز مربوط به Lactobacillus و Bifi dobacterium هستند که ویژگی‌های پروبیوتیک با کاربرد زیاد در جلوگیری و نیز علاج انواع بیماریهای دستگاه گوارش هستند. دانشمندان بر تحقیقات اساسی در مورد امکان بهره گیری از پروبیوتیک ها جهت افزایش ادغام متوازن میکروبیوتاها و مجموعه پایش ایمونولوژیکی به عنوان شیوه‌ای جهت پیشگیری از سرطان متمرکز شده‌اند. چون که در روده انسان ۱۰۰ تریلیون باکتری، با بیش از ۱۰۰۰ گونه قرار دارد، هنوز تقاضای زیادی به مطالعات عمیق‌تر جهت پیدا کردن پروبیوتیک ها با قابلیت پیشگیری و درمان سرطان است. هدف از این بازبینی ارزیابی مطالعات مرتبط با پروبیوتیک ها و نقش آن در پیشگیری و درمان سرطان است(پروبیوتیک به عنوان ماده غذایی مهم).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Probiotic: effectiveness nutrition in cancer treatment and prevention

Abstract

 Among the neoplasias, colorectal cancer is one of the leading causes of cancer death in men and women. The increasing incidence of this type of cancer is due to the increase in the population’s life expectancy, by the increase in chronic inflammatory bowel diseases, primarily ulcerative colitis and Crohn’s disease, and the change in eating habits. The American Cancer Society (2011) shows that diet might be responsible for approximately 30% of cancer cases in developed countries, moreover when considering only colorectal cancer, the number can reach 30% to 50%. Probiotics are effective in the prevention and treatment of many bowel diseases as inflammatory bowel disease (IBD), diarrhea, irritable bowel syndrome, gluten intolerance, gastroenteritis, Helicobacter pylori infection, and colon cancer. Classical examples are strains from the Lactobacillus, and Bifi dobacterium genus that have probiotic proprieties with a potential use in the prophylaxis, as well as in the treatment of a variety of gastrointestinal tract disorders. Researchers are focusing on extremely important studies regarding the possibility of using probiotics to promote a balanced microbiota composition, and a suffi cient immunological surveillance system as a way to prevent cancer. Considering the fact that the human intestines host 100 trillion bacteria, including more than 1,000 species, there is still need to perform more in depth investigations in order to fi nd probiotics with potential to prevent, and treat cancerous diseases, adding a very promising effect to this already successful panorama. This revision aims to conduct a review of the most recent studies correlating probiotics and its cancer preventing and treatment potential.