مقاومت القا شده برای کنترل ضایعات و پوسیدگی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 33

تعداد کلمات : 11500

مجله : Postharvest Biology and Technology

انتشار : 2016

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
5 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
2223 بازدید
26,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مقاومت القا شده برای کنترل ضایعات و پوسیدگی پس از برداشت میوه‌ها و سبزیجات

چکیده

بیش از یک سوم سبزیجات و میوه‌های برداشت شده از بین می‌روند و به دلیل تخریب و ضایعات پس از برداشت به دست مصرف کننده نمی‌رسد. در طی دهه اخیر، چندین قارچ کش پس از برداشت از بازار خارج شده و یا بقایای آن‌ها به طور معنی داری کاهش یافته است. از این روی توجه روز افزونی استفاده از جایگزین‌های قارچ کش های سنتتیک سازگار و ایمن برای محیط زیست معطوف شده است. مقاومت القا شده به عنوان یک راهبرد پایدار، توجه زیادی را برای مدیریت تخریب و ضایعات پس از برداشت میوه‌ها و سبزیجات به خود جلب کرده است. مقاومت طبیعی آن‌ها را می‌توان با ابزارهای مختلف افزایش داد نظیر عوامل کنترل زیستی و یا محرک‌های ترشح شده افزایش داد. هم چنین روش‌های فیزیکی نظیر تیمار اشعه فرابنفش، اوزون و حرارت می‌توان از طریق تنش غیر زنده موجب القای مقاومت شود. به علاوه، فیتو هورمون‌های مرتبط با دفاع، محرک‌های زیستی، محرک‌های غیر آلی و ترکیبات آلی فرار موجب بروز مقاومت گیاهی می‌شوند. در طی دهه اخیر، فناوری‌های جدید،، نظیر PCR زمان واقعی کمی و و توالی یابی امکان ارزیابی بیان ژن را فراهم کرده است و به این ترتیب دانش و اطلاعات جدیدی در مورد مقاومت القا شده پیش از برداشت یا پس از برداشت در پاسخ به تیمارهای مختلف وجود دارد. این روش‌ها، امکان بهینه سازی کاربرد پس از برداشت روش‌های کنترل راا می‌دهند و این در حالی است که این داده‌ها نمی‌توانند ارزیابی اثر بخشی درون تنی را نادیده بگیرند. تحریک سیستم دفاعی میزبان موجب ظهور ایزوله‌های مقاوم پاتوژن ها می‌شود. مقاومت القا شده می‌تواند منجر به افزایش سطوح ترکیبات فنولیک در بافت های گیاهی شود و از این روی دارای خواص انتی اکسیدانی است که برای انسان بسیار مفید می‌باشد. به علاوه، مقاومت القا شده موجب حذف میکروفلور طبیعی می‌شود و دارای عوامل کنترل زیستی قوی بوده و یک رویکرد ترکیبی را برای کنترل تجزیه و ضایعات پس از برداشت ارائه می‌کند که پایدار بوده و برای پرورش دهنده‌ها و مصرف کننده‌ها ایمن‌تر است. این رویکرد منطبق بر نیازها و ملزومات مدیریت بیماری ترکیبی در خصوص استفاده پایدار از افت کش هایی است که در اروپا از طریق بخشنامه ۱۲۸/۲۰۰۹ انجام شد. این مقاله مروری به خلاصه سازی پیشرفت‌های اخیر و دانش تحریک دفاع میزبان برای درک ضایعات پس از برداشت میوه و سبزیجات پرداخته و یک چشم اندازی را در خصوص چالش‌های جدید در این موضوع جذاب ایجاد می‌کند(پوسیدگی پس از برداشت میوه‌ها).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Induced resistance to control postharvest decay of fruit and vegetables

Abstract

More than one third of harvested fruit and vegetables are lost and do not reach the customers mainly due to postharvest decay. During the last decade, several postharvest fungicides have been excluded from the market, or their allowed residues have been significantly decreased. Therefore, there is growing interest in eco-friendly and safe alternatives to synthetic fungicides. Induced resistance has gained increasing attention as a sustainable strategy to manage postharvest decay of fruit and vegetables. Their natural resistance can be increased by various means, such as biocontrol agents or their secreted elicitors. Alternatively, physical means, such as UV-C, ozone, and heat treatment, can prime plant resistance through abiotic stress. Moreover, various defense-related phytohormones, biological elicitors, nonorganic elicitors, and volatile organic compounds have been shown to induce plant resistance. During the last decades, new technologies have enabled the evaluation of gene expression, such as quantitative real time PCR and the most recent next-generation sequencing, and thus the quantification of physiological changes, which have revealed new knowledge about preharvest and postharvest induced resistance in response to various treatments. These techniques allow optimization of postharvest application of the control means, although these data cannot disregard the evaluation of in vivo effectiveness. The elicitation of host defenses prevents the appearance of resistant isolates of pathogens. Induced resistance can lead to increased levels of phenolic compounds in the plant tissues, which often have antioxidant properties that are highly beneficial to humans. Moreover, induced resistance preserves the natural microflora, which is rich in potential biocontrol agents, and which provides a combined approach in the control of postharvest decay that is sustainable and safe for both growers and consumers. This approach meets the requirements of integrated disease management on sustainable use of pesticides that in the EU is implemented through Directive 128/2009. This review summarizes recent achievements and knowledge of the elicitation of host defenses to control postharvest decay of fruit and vegetables, and provides an outlook on the new challenges in this fascinating subject.

    دیدگاهتان را بنویسید