اضافه وزن و چاقی خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 14

تعداد کلمات : 4300

مجله : cancers

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
29 مارس 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1359 بازدید
32,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اضافه وزن و چاقی خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش را به روشی وابسته به جنسی تعیین می کند: یک مطالعه کوهورت گذشته نگر از ۲۸۷۳۵۷ بیمار سرپایی در آلمان

 چکیده

  خلاصه ساده: با تجزیه و تحلیل یک پایگاه داده بزرگ ارائه دهندگان مراقبت های اولیه آلمانی، نشان دادیم که چاقی یک عامل خطر تعیین کننده برای ایجاد سرطان روده بزرگ، رکتوم، و کبد، تا حدی به شیوه ای وابسته به جنسیت است. بنابراین، همراه با داده‌های قبلی، مطالعه ما شامل بیش از ۲۸۰۰۰۰ بیمار نشان می‌دهد که مدیریت بالینی بیماران دارای اضافه وزن باید شامل ارزیابی دقیق و ساختاریافته خطر ابتلا به سرطان به منظور بهبود نتایج بلندمدت در این بیماران باشد.

چکیده: سرطان دومین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است که مراقبت های بهداشتی و بار اجتماعی-اقتصادی عمده ای را به دنبال دارد. اضافه وزن و چاقی، که هر دو به طور چشمگیری در مناطق بسیار توسعه یافته و کمتر توسعه یافته در سرتاسر جهان رو به افزایش هستند، به عنوان عوامل خطر قابل تغییر برای ایجاد تومورهای مختلف از جمله سرطان های دستگاه گوارش (GI) مانند سرطان کولورکتال یا معده شناخته شده اند. با این حال، اطلاعات سیستماتیک در مورد ارتباط بین چربی بیش از حد بدن و توسعه سرطان دستگاه گوارش در آلمان وجود ندارد. روش‌ها: در مجموع ۲۸۷۳۵۷ بیمار سرپایی بزرگسال با مقدار BMI موجود بین سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۹ از پایگاه داده تحلیلگر بیماری (IQVIA) شناسایی شدند. پیامد اصلی ارتباط بین پیش چاقی (BMI 25-30 کیلوگرم بر متر مربع) و چاقی (BMI ≥ ۳۰ کیلوگرم بر متر مربع) در مقایسه با وزن طبیعی (BMI 18.5-25 کیلوگرم بر متر مربع) و وقوع سرطان دستگاه گوارش بود. (شامل سرطان روده بزرگ، رکتوم، معده، پانکراس و کبد). یافته‌ها: در طول دوره مشاهده، نسبت بیماران مبتلا به سرطان کولون از ۰٫۵% و ۰٫۶۴% در وزن طبیعی به ترتیب به ۰٫۷۱% و ۰٫۹۱% در زنان چاق و مردان چاق افزایش یافت که در مدل‌های رگرسیون چند متغیره تایید شد (OR چاقی زنان: ۱٫۲۳؛ ۹۵% فاصله اطمینان (CI): 1.03-1.48؛ چاقی مردانه: ۱٫۴۳؛ ۹۵% فاصله اطمینان (CI): 1.17-1.74). در مقابل، مدل‌های رگرسیون چند متغیره نشان دادند که چاقی به طور قابل‌توجهی با سرطان رکتوم (OR: 1.36، ۹۵% فاصله اطمینان (CI: 1.01-1.84) و همچنین سرطان کبد (OR: 1.79، ۹۵% CI: 1.17-2.73) تنها در مردان مرتبط است. نتیجه‌گیری: داده‌های ما نشان می‌دهد که چاقی یک عامل خطر تعیین کننده برای ایجاد سرطان روده بزرگ، رکتوم، و کبد، تا حدی به شیوه‌ای وابسته به جنسیت است. از آنجایی که اضافه وزن و چاقی عوامل خطر قابل اصلاح هستند، نتایج کنونی ممکن است به ایجاد برنامه های پیشگیری و شیوه زندگی مناسب برای کاهش بروز و همچنین مرگ و میر بالای تومورهای دستگاه گوارش در آینده کمک کند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title:  Overweight and Obesity Determine the Risk for Gastrointestinal Cancer in a Sex-Dependent Manner: A Retrospective Cohort Study of 287,357 Outpatients in Germany

Abstract

 Simple Summary: By analyzing a large German primary care provider database, we demonstrated that obesity represents a decisive risk factor for the development of colon, rectal, and liver cancer, partly in a sex-dependent manner. Thus, along with previous data, our study including >280,000 patients suggests that the clinical management of overweight patients should include a careful and structured risk assessment for the development of cancer in order to improve long-term outcomes in these patients. Abstract: Cancer represents the second leading cause of death worldwide, implementing a major health care and socioeconomic burden. Overweight and obesity, both of which are dramatically on the rise in both highly and less developed regions worldwide, have been established as modifiable risk factors for the development of various tumor entities including gastrointestinal (GI) cancers such as colorectal or gastric cancer. However, systematic data on an association between excessive body fat and GI cancer development from Germany are missing. Methods: A total of 287,357 adult outpatients with an available BMI value between 2010 and 2019 were identified from the Disease Analyzer database (IQVIA). The main outcome was the association between pre-obesity (BMI 25–30 kg/m2) and obesity (BMI 30 kg/m2) compared to normal weight (BMI 18.5 25 kg/m2) and the incident of a GI cancer diagnoses (including colon, rectum, stomach, pancreas, and liver cancer). Results: Within the observation period, the proportion of colon cancer patients increased stepwise from 0.5% and 0.64% in normal weight to 0.71% and 0.91% in obese female and male patients, respectively, which was confirmed in multivariable regression models (ORfemale obesity: 1.23; 95% CI: 1.03–1.48; ORmale obesity: 1.43, 95% CI: 1.17–1.74). In contrast, multivariable regression models revealed that obesity was significantly associated with rectal cancer (OR: 1.36, 95% CI: 1.01–1.84) as well as liver cancer (OR: 1.79, 95% CI: 1.17–2.73) in men only. Conclusions: Our data suggest that obesity represents a decisive risk factor for the development of colon, rectal, and liver cancer, partly in a sex-dependent manner. Since overweight and obesity are modifiable risk factors, the current results may help to establish appropriate prevention and lifestyle programs to reduce both the incidence as well as the high morbidity and mortality of GI tumors in the future.