کشاورزی در داخل جنگل‌های انبوه و همیشه سبز آمبروفی (بارانی)

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 23

تعداد کلمات : 8800

مجله : Catena

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
13 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1217 بازدید
35,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:کشاورزی در داخل جنگل‌های انبوه و همیشه سبز آمبروفی (بارانی) می‌تواند ویژگی‌های شیمیایی خاک را در طی چرخه‌های ۱۰ تا ۱۵ ساله در جنگل اقیانوس اطلس برزیل حفظ کند.

چکیده

 کشاورزی سوئدی به عنوان یک سیستم تولید هزاران سال است که بر اساس فرآیندهای اکولوژیکی اکوسیستم‌های جنگلی انجام می‌شود. در حالی که این سیستم کشت اغلب به عنوان کمک کننده به تخریب محیط زیست در نظر گرفته شده است، همچنین می‌توان استدلال کرد که با شیوه‌های کشاورزی پایدار سازگار است. پایداری آن به شدت به طول دوره بازیابی، دوره جانشینی جنگل ثانویه، پس از کشاورزی سوئدی بستگی دارد. در این مطالعه ما بر نگهداری و بازیابی حاصلخیزی خاک در طول جانشینی ثانویه پس از کشاورزی سوئدی، در مقایسه با جنگل‌های قدیمی تمرکز کردیم. خرده‌مالک‌ها شکل متوسطی از کشاورزی سوئدی را انجام دادند، پس از یک یا دو چرخه تولید، تولید را رها کردند و پس از ۱۰ تا ۱۵ سال به این مزرعه بازگشتند. نمونه برداری در دو جامعه سنتی واقع در بخش جنوب شرقی جنگل بارانی اقیانوس اطلس در ایالت سائوپائولو، برزیل انجام شد. نمونه‌های خاک از قطعات جنگل متعلق به هفت خانواده مختلف سیاکرا (نوادگان آمریکایی‌ها، آفریقایی برزیلی و استعمارگران اروپایی) جمع‌آوری شد(کشاورزی در داخل جنگل‌). توالی زمانی ما یک دوره شصت سال را در بر می‌گرفت، در حالی که جنگل‌های قدیمی ۱۰۰ ساله بودند. در تمام ۲۸ سایت نمونه برداری شد که ۱۹ مورد از جنگل‌های آمبروفیل در خاک رس و ۹ از پوشش گیاهی ر در خاک شنی بود. خاک‌ها از نظر بافت، در دسترس بودن عناصر ماکرو و ریز مغذی، چگالی ظاهری، pH و ذخایر نیتروژن و کربن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. رگرسیون خطی با محتوای رس و دوره آیش به عنوان عوامل اصلی نشان داد که سن متوالی توده جنگلی تنها بر pH و منگنز تأثیر معنی‌داری دارد. محتوای رس خاک بر در دسترس بودن پایه‌های مواد مغذی و CEC تأثیر گذاشت. سایر خصوصیات خاک، از جمله ذخایر کربن و نیتروژن تحت تأثیر دوره آیش قرار نگرفتند. داده‌های ما نشان می‌دهد که کشاورزی سوئدی ممکن است مواد مغذی کلیدی خاک را در طول زمان از دست ندهد و از این رو می‌تواند یک سیستم زیست‌محیطی پایدار در منطقه در نظر گرفته شود و درک منفی از کشاورزی سوئد را به چالش بکشد(کشاورزی در داخل جنگل‌).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Moderate swidden agriculture inside dense evergreen ombrophilous forests can sustain soil chemical properties over 10–15 year cycles within the Brazilian Atlantic Forest

Abstract

 Swidden agriculture as a production system has been practiced for thousands of years, based on ecological processes of forest ecosystems. While this cultivation system has often been framed as contributing to environmental degradation, it can also be argued to be compatible with sustainable agricultural practices. Its sustainability strongly depends on the length of the recovery period, the period of secondary forest succession, after swidden agriculture. In this study we focused on soil fertility maintenance and recovery during secondary succession after swidden agriculture, compared to old-growth forests. Smallholders practiced a moderate form of swidden agriculture, abandoned the production field after one or two production cycles, and returned to the field after 10–15 years. Sampling took place in two traditional communities situated in the southeast portion of the Atlantic Rainforest at Sao ˜ Paulo state, Brazil. Soil samples were collected from forest fragments belonging to seven different Caiçara families (descendants from Amerindians, African Brazilian and European colonizers). Our chronosequence spanned a period of sixty years, while the old-growth forests were 100 years old. In all 28 sites were sampled, of which 19 were from ombrophilous forests on clay and 9 from restinga vegetation on sandy soil. Soils were analyzed for texture, macro- and micronutrient availability, bulk density, pH and nitrogen and carbon stocks. Linear regression, with clay content and fallow period as main factors, showed that successional age of the forest stand had only a significant effect on pH and Mn. Clay content of the soil influenced availability of nutrient bases and the CEC. Other soil properties, including stocks of carbon and nitrogen were not influenced by fallow period. Our data indicate that swidden agriculture might not lose key soil nutrients over time and hence can be considered an ecologically sustainable system in the region, challenging the negative perception of swidden agriculture.