عنوان فارسی مقاله:ویژگیهای کیفی کیک ماهیترش تخمیر شده (NHAM-PLA)
چکیده
Nham-Pla (کیک ماهیترش تخمیر شده) از چهار نوع ماهی به نامهای گربهماهی راه راه و تیلاپیای نیل از ماهی آبهای شیرین و ماهی باله نخی و باراکودا از ماهی دریایی تهیه میشود. آزمونهای ارزیابی حسی نشان داد که Nham-Pla تولید شده از ماهی آب شیرین دارای نمره پذیرش بالاتری است و تفاوت امتیازی بین گربه ماهی و تیلاپیا نیل غیرمعنی دار است. با این حال، تفاوت امتیازات بین باله نخی و باراکودا به طور معنی داری زیاد است. آنالیز شیمیایی و آنالیز میکروبیولوژیکی نیز انجام شد. نتایج نشان داد که دامنه قرائتهای pH در بین نمونههای مختلف از ۵۰/۴ تا ۸۰/۵، محتوای اسید لاکتیک از ۴۹/۰ تا ۱۳/۱ درصد (وزنی)، میزان رطوبت از ۷/۷۵ تا ۱/۸۰ درصد (وزنی) و محتوای پروتئین متغیر از ۱۴٫۰۸ تا ۱۴٫۹۲ درصد (وزنی)، محتوای چربی از ۰٫۴۹ تا ۱٫۹۵ درصد (وزنی) و محتوای نمک از ۱٫۶۱ تا ۱٫۹۷ درصد (وزنی/وزنی) متغیر بود. از بین ۴۰ ایزوله باکتری شناسایی شده، ۲۳ جدایه به عنوان Leuconostoc mesenteroides، شش ایزوله به عنوان Lactobacillus plantarum، سه ایزوله به عنوان Pediococcus damnosus، سه به عنوان Lactobacillus leichmanii، دو مورد به عنوان Lactobacillus delbniekii، دو مورد به عنوان Lactobacillus acid و یک مورد باسیلوس لاکتوباسیلوس آسیدوفیلوس شناسایی شدند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.