تمایز دانه‌های گندم آلمانی از دانه‌های گندم فراوری شده‌ی سبز (Grünkern)

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 27

تعداد کلمات : 7000

مجله : Journal of Archaeological Science

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
5 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1484 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تمایز  دانه‌های گندم آلمانی از دانه‌های  گندم فراوری شده‌ی سبز (Grünkern): جنبه‌های روش شناختی و مورد اولیه    لا تن  هدورف  واهینگن آلمان

 چکیده  

 فرایند برداشت دانه‌های سبز در سراسر جهان امری شناخته شده است و اگرچه نیازمند نیروی کار زیادی نسبت به جمع آوری محصولات رسیده است، ولی دارای برخی مزایای نظیر امکان طولانی شدن زمان برداشت یا تأمین محصولات زراعی به دلیل هوای بد قبل از رسیدگی است. با این حال، حضور غلات سبز برداشت شده در مجموعه‌های باستان شناختی هرگز مطالعه نشده است. هیچ مطالعه‌ای در خصوص اثر این فرایند روی اندازهی دانه‌ها با درجات مختلف بلوغ انجام نشده است. به خصوص در دانه‌هایی که تحت تأثیر فعالیت‌های فراوری مختلف قبل از برداشت شده است(گندم آلمانی ازدانه‌های گندم فراوری شده‌). هدف اصلی این مطالعه، مشاهده‌ی مورفولوژی دانه‌ی گندم آلمانی رسیده یا سبز و تعمیم نتایج به آثار باستان شناسی است که در آن اجتماعات باستان شناسی مربوط به دانه‌ها در مراحل مختلف بلوغ یافت شده است. برای تشخیص این دو مرحله‌ی بلوغ در گونه‌های غلات، نمونه‌های مدرن گندم آلمانی مقایسه شدند. نتایج این آزمایش به ما امکان تأیید همزیستی دانه‌های گندم آلمانی را در درجات مختلف بلوغ نشان می‌دهد. به طور مشابه، اطلاعات قوم نگاری تولید گندم آلمانی، اطلاعاتی را در مورد جزییات فراوری گندم نرسیده و انتخاب و تصمیمات انسانی ارائه می‌کند(گندم آلمانی ازدانه‌های گندم فراوری شده‌).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Distinguishing ripe spelt from processed green spelt (Grünkern) grains: Methodological aspects and the case of early La T  ene Hochdorf (Vaihingen a.d. Enz, Germany)

Abstract

 The practice of harvesting green grains is known worldwide and, although it implies a higher investment of labour than collecting them ripe, it presents some advantages such as the possibility to extend the harvest time or to secure one year’s crop yield in case of, for instance, bad weather close to ripening. However, the presence of green-harvested cereals in archaeobotanical assemblages has so far never been studied. No previous work has been carried out on how charring affects the size of grains with different degrees of maturity or of immature grains that underwent different processing activities prior to charring. The main aim of the present study was to observe kernel morphology of modern ripe and unripe spelt (Triticum spelta L.) grains and apply the results to the archaeobotanical remains retrieved at the early La T  ene site of Hochdorf (Vaihingen a. d. Enz, Germany), where an archaeobotanical assemblage of charred spelt grains, apparently in different stages of maturity, was found. In order to discriminate these two maturity stages within one cereal species, modern specimens of ripe spelt and Grünkern have been charred and compared. The results of this experiment have allowed us to confirm the coexistence of spelt grains in different degrees of maturity in the early La T  ene Hochdorf assemblage. Similarly, ethnographical information on modern Grünkern production provided information on the details of the processing of unripe spelt and the human choices to produce it.
دیدگاهتان را بنویسید