یک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) بر اساس SERVQUAL

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 17

تعداد کلمات : 5900

مجله : Journal of Asian Finance, Economics and Business

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
21 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1178 بازدید
31,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:یک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) بر اساس SERVQUAL برای مدیریت کیفیت خدمات هتل: شواهدی از ویتنام

 چکیده

 امروزه کیفیت بر عملکرد محصول یا خدمات و وفاداری مشتری در محیط رقابتی کسب و کار تأثیر می‌گذارد. وقتی صحبت از نحوه تفسیر رضایت مشتری از خدمات و قضاوت در مورد فرآیند خرید به عنوان یک کل می‌شود، این موضوع، با توجه به این واقعیت که کیفیت خدمات به دلیل سه ویژگی خدمات: ناملموس بودن، ساختاری انتزاعی و ناهمگونی و تفکیک ناپذیری تولید و مصرف واقعاً مهم می‌باشد. هدف اصلی این مقاله تعیین کیفیت خدمات هتل با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) و روش SERVQUAL است. در این مطالعه، مورد واقعی یک هتل پنج ستاره در ارزیابی معیارهای کیفیت خدمات در نظر گرفته شده است. نتایج نشان داد که شاخص‌های ملموس و تضمین حیاتی‌ترین معیار کیفیت خدمات در صنعت هتلداری هستند. سوابق دقیق، ثبات خدمات، تمهیدات لازم برای افراد ناتوان، انعطاف پذیری خدمات در قبال خواسته‌های مهمانان و ارائه خدمات در زمان وعده داده شده از مهمترین معیارهای فرعی کیفیت خدمات هستند. این یافته‌ها نشان می‌دهد که هتل‌ها باید بر روی عوامل اولویت‌بندی متوالی و سازمان‌یافته برای افزایش کیفیت خدمات تمرکز کنند. این روش ارزیابی کیفیت خدمات ممکن است به تمایز بین هتل‌ها نیز کمک کند. در نهایت، به عنوان یک جهت آینده، پارامترهای اضافی بیشتری را می‌توان به عنوان راهنمای بالقوه در مدل پیشنهادی ما برای رویکرد تصمیم گیری پویا استفاده کرد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: A Fuzzy Analytic Hierarchy Process (FAHP) Based on SERVQUAL for Hotel Service Quality Management: Evidence from Vietnam

Abstract

 Nowadays, quality affects product or service performance and customer loyalty in the competitive business’ environment. This is truly important when it comes to how the customer interprets the service’s satisfaction and the judgment of the purchase process as a whole, in view of the fact that service quality is an abstract and elusive construction due to the three characteristics of services: intangibility, heterogeneity, and inseparability of output and consumption. The main purpose of this paper is to determine the hotel service quality using the Fuzzy Analytic Hierarchy Process (FAHP) and SERVQUAL method. In this study, a five-star hotel’s real case is considered in evaluating the service quality criteria. The results revealed that Tangibles and Assurance are the most critical service quality criteria in the hotel industry. Accurate records, service consistency, Necessary arrangements for disabled people, Service flexibility to guests’ demands, and Providing the services at the time it promises are the most influencing sub-criteria of service quality. These findings indicate that hotels should concentrate on sequentially and organized priority factors to enhance service quality. This method of service quality assessment may also aid in distinguishing between hotels. Finally, as a future direction, more additional parameters can be used as a potential guide in our proposed model for the dynamic decision-making approach.