light box
امتیاز 2.58 COVID-19 و چاقی در دوران کودکی و نوجوانی: یک بررسی بالینی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 32
تعداد کلمات : 12600
مجله : J Pediatr Rio J
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:COVID-19 و چاقی در دوران کودکی و نوجوانی: یک بررسی بالینی

چکیده

هدف: شناسایی عواملی که منجر به افزایش حساسیت و شدت COVID-19 در کودکان و نوجوانان چاق و پیامدهای سلامتی آن می شود.

منابع: مطالعات منتشر شده بین سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۲۰ در پایگاه های اطلاعاتی PubMed، MEDLINE، Scopus، SciELO و Cochrane.

خلاصه یافته ها: چاقی در موارد شدید COVID-19 در کودکان و نوجوانان یک بیماری شیوع بسیار زیاد است. انزوای اجتماعی ممکن است منجر به افزایش تجمع چربی شود. بافت چربی بیش از حد، میزان کمبود چربی در بدن، مقاومت به انسولین، چربی خون، فشار خون بالا، مقادیر بالای سیتوکین ها و دریافت کم مواد مغذی ضروری از عواملی هستند که عملکرد ارگان ها و سیستم ها را در افراد چاق به خطر می اندازند. این عوامل با آسیب به سیستم ایمنی، قلبی عروقی، تنفسی و ادراری همراه با اصلاح میکروبیوتای روده (دیس بیوز) همراه هستند. در عفونت حاد سندرم تنفسی حاد کرونا ویروس ۲، این تغییرات آلی ناشی از چاقی ممکن است نیاز به کمک تهویه، خطر ترومبوآمبولی، کاهش میزان تراکم گلومرولی، تغییر در پاسخ ایمنی ذاتی و تطبیقی ​​و تداوم پاسخ مزمن آماس را افزایش دهد.

نتیجه گیری: انزوای اجتماعی می تواند باعث ایجاد یا بدتر شدن چاقی و بیماری های همراه آن شود و متخصصان اطفال باید از این موضوع آگاه باشند. در مواجهه با كودكان مشكوك و یا مبتلا به COVID-19، متخصصان بهداشت باید ۱) اضافه وزن را تشخیص دهند. ۲) مشاوره در مورد مراقبت های بهداشتی در زمان قرنطینه ارایه دهند ۳)   بیماری های همراه، اطمینان از عدم قطع درمان را غربال کنند؛ ۴) اندازه گیری میزان مواد مغذی ایمنی را انجام دهند؛ ۵) خانواده را در درک مشخصات بیماری راهنمایی کنند. و ۶) در صورت لزوم مراجعه به واحدهای واجد شرایط برای مراقبت از کودکان و نوجوانان چاق را توصیه کنند(COVID-19 و چاقی در دوران کودکی).

Title: COVID-19 and obesity in childhood and adolescence: a clinical review

Abstract

 Objective: To identify factors that contribute to the increased susceptibility and severity of COVID-19 in obese children and adolescents, and its health consequences. Sources: Studies published between 2000 and 2020 in the PubMed, MEDLINE, Scopus, SciELO, and Cochrane databases. Summary of findings: Obesity is a highly prevalent comorbidity in severe cases of COVID-19 in children and adolescents; social isolation may lead to increase fat accumulation. Excessive adipose tissue, deficit in lean mass, insulin resistance, dyslipidemia, hypertension, high levels of proinflammatory cytokines, and low intake of essential nutrients are factors that compromise the functioning of organs and systems in obese individuals. These factors are associated with damage to immune, cardiovascular, respiratory, and urinary systems, along with modification of the intestinal microbiota (dysbiosis). In severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 infection, these organic changes from obesity may increase the need for ventilatory assistance, risk of thromboembolism, reduced glomerular filtration rate, changes in the innate and adaptive immune response, and perpetuation of the chronic inflammatory response. Conclusions: The need for social isolation can have the effect of causing or worsening obesity and its comorbidities, and pediatricians need to be aware of this issue. Facing children with suspected or confirmed COVID-19, health professionals should 1) diagnose excess weight; 2) advise on health care in times of isolation; 3) screen for comorbidities, ensuring that treatment is not interrupted; 4) measure levels of immunonutrients; 5) guide the family in understanding the specifics of the situation; and 6) refer to units qualified to care for obese children and adolescents when necessary.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
خـریـد محـصـول
پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
خـریـد محـصـول
جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
خـریـد محـصـول
بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
خـریـد محـصـول
دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
خـریـد محـصـول
الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
خـریـد محـصـول
استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
خـریـد محـصـول
تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
خـریـد محـصـول
مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
خـریـد محـصـول
تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا