عنوان فارسی مقاله:COVID-19 و چاقی در دوران کودکی و نوجوانی: یک بررسی بالینی
چکیده
هدف: شناسایی عواملی که منجر به افزایش حساسیت و شدت COVID-19 در کودکان و نوجوانان چاق و پیامدهای سلامتی آن می شود.
منابع: مطالعات منتشر شده بین سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۲۰ در پایگاه های اطلاعاتی PubMed، MEDLINE، Scopus، SciELO و Cochrane.
خلاصه یافته ها: چاقی در موارد شدید COVID-19 در کودکان و نوجوانان یک بیماری شیوع بسیار زیاد است. انزوای اجتماعی ممکن است منجر به افزایش تجمع چربی شود. بافت چربی بیش از حد، میزان کمبود چربی در بدن، مقاومت به انسولین، چربی خون، فشار خون بالا، مقادیر بالای سیتوکین ها و دریافت کم مواد مغذی ضروری از عواملی هستند که عملکرد ارگان ها و سیستم ها را در افراد چاق به خطر می اندازند. این عوامل با آسیب به سیستم ایمنی، قلبی عروقی، تنفسی و ادراری همراه با اصلاح میکروبیوتای روده (دیس بیوز) همراه هستند. در عفونت حاد سندرم تنفسی حاد کرونا ویروس ۲، این تغییرات آلی ناشی از چاقی ممکن است نیاز به کمک تهویه، خطر ترومبوآمبولی، کاهش میزان تراکم گلومرولی، تغییر در پاسخ ایمنی ذاتی و تطبیقی و تداوم پاسخ مزمن آماس را افزایش دهد.
نتیجه گیری: انزوای اجتماعی می تواند باعث ایجاد یا بدتر شدن چاقی و بیماری های همراه آن شود و متخصصان اطفال باید از این موضوع آگاه باشند. در مواجهه با كودكان مشكوك و یا مبتلا به COVID-19، متخصصان بهداشت باید ۱) اضافه وزن را تشخیص دهند. ۲) مشاوره در مورد مراقبت های بهداشتی در زمان قرنطینه ارایه دهند ۳) بیماری های همراه، اطمینان از عدم قطع درمان را غربال کنند؛ ۴) اندازه گیری میزان مواد مغذی ایمنی را انجام دهند؛ ۵) خانواده را در درک مشخصات بیماری راهنمایی کنند. و ۶) در صورت لزوم مراجعه به واحدهای واجد شرایط برای مراقبت از کودکان و نوجوانان چاق را توصیه کنند(COVID-19 و چاقی در دوران کودکی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.